-20%

Malmpott 5,5L kaanega

59.0047.20

Tootekood: 5908277717834 Kategooriad: ,

Malmpott on ideaalne toitude küpsetamiseks ja hautamiseks. Saab kasutada igat tüüpi pliidiplaatidel (va induktsioon) ja ahjudes, kaasa arvatud puupliidi ahjus.
Malm potis jaotab soojust ühtlaselt ja talletub sooja pikemaks ajaks.
Poti välismõõtmed on järgmised:
Pikkus kooskäepidemetega: 400 mm
Kõrgus koos kaanega: 146 mm
Poti laius: 270 mm
Kaal: 7,36 kg

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 59 Boonuspunktid!

Ühik: tk Laos: 7

Täpsem kirjeldus

Malmpotti kasutades saate lühikese ajaga valmistada palju maitsvaid küpsetisi, säilitades samal ajal nende toiteväärtuse. Malmnõus jaotab soojust ühtlaselt ja salvestab pikemaks ajaks- tänu millele saad sooje roogasid nautida ka kaua pärast pidulauale serveerimist. !
5,5-liitrine mahutavus pott  võimaldab valmistada tõeliselt rammusa eine kogu perele ja sõpradele 

Tähelepanu!
Enne toote kasutamist tutvuge juhendiga ja järgige selles näidatud juhiseid.
Pott ei ima niiskust ja on vastupidav kõrgele temperatuurile. 
Ärge kunagi valage kuuma potti külma vett – vastasel juhul võib see jäädavalt kahjustada.
Toode ei ole nõudepesumasinas pestav.

Esimene kasutuskord:
– Peske potti soojas voolavas vees ja seejärel kuivatage see põhjalikult, kõige paremini paberrätikuga.
– Katke poti pind hooldamiseks hoolikalt paksu kihiga mis tahes toiduõliga.
– Kuumuta pott kõrgel temperatuuril (170-200°C) ahjus 60 minutiks, kuni poti poorsele pinnale on veidi õli imendunud.
– Pärast poti jahtumist pühkige üleliigne õli näiteks paberrätikuga.
– Hooldustööd tuleks läbi viia hästi ventileeritavas ruumis, kuna kuum õli võib tekitada suitsu ja ebameeldivat lõhna.
– Mida paremini see esimene hooldustegevus läbi viiakse, seda kauem pott oma funktsiooni täidab.
Pärast iga kasutamist:
– Peske pott kohe pärast kasutamist, kasutades pehmet nõudepesuvahendit,  kuid ärge kunagi leotage seda.
– Kuivatage pott hoolikalt ja määrige kogu selle pind õhukese kihi toiduõliga.
– Hoidke potti kuivas kohas.
Poti sobimatu hooldus võib põhjustada selle korrodeerumist.
Selle põhjuseks võib olla pikaajaline leotamine, kuivatamata malmist kööginõude hoidmine kappides või happelise toidu hoidmine malmist kööginõudes. Kõik malmist kööginõude roosteplekid tuleks eemaldada traatküürimise või seebikiviga – küürige poti pinda piisavalt kaua, et eemaldada kõik roostejäljed, muretsemata poti kahjustamise pärast. Seejärel korrake jaotises „Esimene kasutamine” kirjeldatud toiminguid.
Tähelepanu!
Enne ja pärast iga kasutamist peske pott hoolikalt, kuivatage ja kandke selle sisepinnale teelusikatäis toiduõli. Ärge kunagi jätke potti tühjaks leegi või muu soojusallika kohale. Malm on tundlik järskude temperatuurimuutuste suhtes, mistõttu tuleks potti kuumutada järk-järgult, et see ei puruneks. Ärge unustage, et seda ei tohi ka ladustamise ajal äkiliste temperatuurimuutuste käes hoida.

 

Kirjeldus

Malmpotti kasutades saate lühikese ajaga valmistada palju maitsvaid küpsetisi, säilitades samal ajal nende toiteväärtuse. Malmnõus jaotab soojust ühtlaselt ja salvestab pikemaks ajaks- tänu millele saad sooje roogasid nautida ka kaua pärast pidulauale serveerimist. !
5,5-liitrine mahutavus pott  võimaldab valmistada tõeliselt rammusa eine kogu perele ja sõpradele 

Tähelepanu!
Enne toote kasutamist tutvuge juhendiga ja järgige selles näidatud juhiseid.
Pott ei ima niiskust ja on vastupidav kõrgele temperatuurile. 
Ärge kunagi valage kuuma potti külma vett – vastasel juhul võib see jäädavalt kahjustada.
Toode ei ole nõudepesumasinas pestav.

Esimene kasutuskord:
– Peske potti soojas voolavas vees ja seejärel kuivatage see põhjalikult, kõige paremini paberrätikuga.
– Katke poti pind hooldamiseks hoolikalt paksu kihiga mis tahes toiduõliga.
– Kuumuta pott kõrgel temperatuuril (170-200°C) ahjus 60 minutiks, kuni poti poorsele pinnale on veidi õli imendunud.
– Pärast poti jahtumist pühkige üleliigne õli näiteks paberrätikuga.
– Hooldustööd tuleks läbi viia hästi ventileeritavas ruumis, kuna kuum õli võib tekitada suitsu ja ebameeldivat lõhna.
– Mida paremini see esimene hooldustegevus läbi viiakse, seda kauem pott oma funktsiooni täidab.
Pärast iga kasutamist:
– Peske pott kohe pärast kasutamist, kasutades pehmet nõudepesuvahendit,  kuid ärge kunagi leotage seda.
– Kuivatage pott hoolikalt ja määrige kogu selle pind õhukese kihi toiduõliga.
– Hoidke potti kuivas kohas.
Poti sobimatu hooldus võib põhjustada selle korrodeerumist.
Selle põhjuseks võib olla pikaajaline leotamine, kuivatamata malmist kööginõude hoidmine kappides või happelise toidu hoidmine malmist kööginõudes. Kõik malmist kööginõude roosteplekid tuleks eemaldada traatküürimise või seebikiviga – küürige poti pinda piisavalt kaua, et eemaldada kõik roostejäljed, muretsemata poti kahjustamise pärast. Seejärel korrake jaotises „Esimene kasutamine” kirjeldatud toiminguid.
Tähelepanu!
Enne ja pärast iga kasutamist peske pott hoolikalt, kuivatage ja kandke selle sisepinnale teelusikatäis toiduõli. Ärge kunagi jätke potti tühjaks leegi või muu soojusallika kohale. Malm on tundlik järskude temperatuurimuutuste suhtes, mistõttu tuleks potti kuumutada järk-järgult, et see ei puruneks. Ärge unustage, et seda ei tohi ka ladustamise ajal äkiliste temperatuurimuutuste käes hoida.