Malmpann 28cm eemaldatava puidust käepidemega NEXT Brizoll

32.00

Tootekood: 4827005593728 Kategooriad: ,

Selle uude NEX kollektsiooni kuuluva kerge malmpanniga valmistad suurepäraseid roogasid kerge vaevaga. Pann kuumeneb kiiresti ja hoiab hästi kuumust. Tavalisest kergema malmisegu tõttu on panni lihtsam käsitseda, kuid tulemus on ikkagi sama kvaliteetne, nagu tavalise malmpanni puhul. Panni stiilne disain, malmist lisakäepide või riputusaas ning lihtsasti eemaldatav ümar puidust käepide teevad pannist iga köögi ehte.
Sobib kasutamiseks kõikidel pliitidel – nii induktsioon-, gaasi-, elektri -ja keraamilistel pliitidel. Ning eemaldatud käepidemega loomulikult ka ahjus.

Läbimõõt: 28cm
Kõrgus: 6,5cm
Maht: 3,3L
Kaal: 3kg

  • E-pood: 3
  • Rapla: 1
  • Tartu: 1
  • Vändra: 1
  • Pärnu: 1
  • Rakvere: 1
  • Jõgeva: 1
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 32 Boonuspunktid!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

Kasutamine:
*Esimesel kasutamisel tuleb pann korralikult nii seest kui väljast rasvainega kokku määrida ning ideaalis 200–250 kraadises ahjus ca tund aega kuumutada. Kui tundub, et ei soovi toas “tossutada”, siis sobib ka tuulevaikses kohas õues pliidil panni kuumutada. Oluline, et kogu pann saaks õliga kokku ning temperatuuri toimel uuesti “kuivaks tõmbuda”. Rasvaineks ei sobi väga hästi või ega loomne rasv, margariin ega tavaline külmpressitud õli, vaid pigem tahke taimerasv või kõrget kuumust kannatav õli (nt viinamarjaseemne- või avokaadoõli või rafineeritud kookos- või oliivõli jms). Pärast kuumutamist lasta pannil rahulikult maha jahtuda.
*Kuumutage panni, enne kui asetate sellele toiduained
*Ärge kasutage toidu segamiseks või teisaldamiseks metallist pannilabidaid
*Ärge kunagi valage kuumale pannile külma vett 
*Ärge kasutage tugevatoimelisi puhastusaineid
*Ärge kindasti mitte kunagi peske malmpanne ega -potte nõudepesumasinas!!

Kui pannil on kinnikõrbenud toidujääke vms, tasub panni veega leotada või kuumutada ja puhastada tekkinud jääkidest ning kuivatada. Pärast seda tasub pann kas õliga sisse määrida või kui pann on väga kuiva pinnaga, siis kasutada uuesti sama nippi, nagu panni esmakordsel kasutamisel. 
Pann on soovitav alati pärast pesemist uuesti kergelt toiduõliga kokku teha – selleks tilgutage pannile paar tilka toiduõli ning hõõruge see majapidamispaberiga panni pinnale laiali ning kuivatage liigne õlikogus.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasutamine:
*Esimesel kasutamisel tuleb pann korralikult nii seest kui väljast rasvainega kokku määrida ning ideaalis 200–250 kraadises ahjus ca tund aega kuumutada. Kui tundub, et ei soovi toas “tossutada”, siis sobib ka tuulevaikses kohas õues pliidil panni kuumutada. Oluline, et kogu pann saaks õliga kokku ning temperatuuri toimel uuesti “kuivaks tõmbuda”. Rasvaineks ei sobi väga hästi või ega loomne rasv, margariin ega tavaline külmpressitud õli, vaid pigem tahke taimerasv või kõrget kuumust kannatav õli (nt viinamarjaseemne- või avokaadoõli või rafineeritud kookos- või oliivõli jms). Pärast kuumutamist lasta pannil rahulikult maha jahtuda.
*Kuumutage panni, enne kui asetate sellele toiduained
*Ärge kasutage toidu segamiseks või teisaldamiseks metallist pannilabidaid
*Ärge kunagi valage kuumale pannile külma vett 
*Ärge kasutage tugevatoimelisi puhastusaineid
*Ärge kindasti mitte kunagi peske malmpanne ega -potte nõudepesumasinas!!

Kui pannil on kinnikõrbenud toidujääke vms, tasub panni veega leotada või kuumutada ja puhastada tekkinud jääkidest ning kuivatada. Pärast seda tasub pann kas õliga sisse määrida või kui pann on väga kuiva pinnaga, siis kasutada uuesti sama nippi, nagu panni esmakordsel kasutamisel. 
Pann on soovitav alati pärast pesemist uuesti kergelt toiduõliga kokku teha – selleks tilgutage pannile paar tilka toiduõli ning hõõruge see majapidamispaberiga panni pinnale laiali ning kuivatage liigne õlikogus.