Uus
toode

Maitsesool Lambalihale 70g

6.25

Tootekood: 4742023990666 Kategooriad: ,

Maitsesool lambapraele sisaldab hiiumaiseid kadakamarju, küüslauku, oreganot, rosmariini ja loomulikult väga põnevat vürtsköömneid ja soolahelbeid, et ei peaks maitsetega koonerdama.
Sobib imeliselt ka ahjuköögiviljadele.

Koostisosad: meresooahelbed 40%, küüslauk 22%, vürtsköömen 7%, kadakamari, oregano, rosmariin.

Säilitada kuivas.
Pakendis 70 g

  • Rakvere: 3
  • Jõgeva: 2
  • E-pood: 11
  • Rapla: 3
  • Tartu: 3
  • Vändra: 3
  • Pärnu: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 6 Boonuspunktid!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Aeglaselt küpsetatud lambaprae valmistamise retsept.  Hõõru Lambaliha maitsesoolaga praeks valitud lambaliha kokku. Jäta ööpäevaks külmikusse. Paar tundi enne küpsetamist võta toasooja. Kuumuta ahi 240 kraadini. Maitsestunud lambakints säti sügavama ahjuplaadi

peale, lisa veidi vett. Küpseta 10 minutit maksimum kuumusel ja siis alanda ahjutemperatuuri 140 kraadini, kata kints kaane või fooliumiga ja küpseta umbes kuus tundi või kauem (sõltub kintsu suurusest).

Kõrvale sobib hästi sinep.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasutamine: Aeglaselt küpsetatud lambaprae valmistamise retsept.  Hõõru Lambaliha maitsesoolaga praeks valitud lambaliha kokku. Jäta ööpäevaks külmikusse. Paar tundi enne küpsetamist võta toasooja. Kuumuta ahi 240 kraadini. Maitsestunud lambakints säti sügavama ahjuplaadi

peale, lisa veidi vett. Küpseta 10 minutit maksimum kuumusel ja siis alanda ahjutemperatuuri 140 kraadini, kata kints kaane või fooliumiga ja küpseta umbes kuus tundi või kauem (sõltub kintsu suurusest).

Kõrvale sobib hästi sinep.