Maitseainete segu vorstile 65g

2.50

Tootekood: 5908277716509 Kategooriad: ,

Salpeetriga rikastatud sool ürtide ja vürtside seguga. Maitsestatud sool sobib suurepäraselt keedu- ja suitsuvorstide valmistamiseks.
Sool säilitab liha isuäratava värvi ja on mikrobioloogiliselt stabiilne.
Koostis: jodeerimata sool, ürtide ja vürtside segu (granuleeritud küüslauk, must pipar, majoraan, muskaatpähkel, punane kuum pipar), kaaliumnitraat(salpeeter).
65 g maitseinete segust vorstile jagub 2 kg liha maitsestamiseks.
Säilitada kuivas.
Pakend 65 g

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunktid!

Ühik: tk Laos: 31

Täpsem kirjeldus

Segus sisalduvad ürdid ja vürtsid annavad sellele suurepärase maitse ja ainulaadse aroomi.
Tavalise vorsti retsept
600 g abatükki, 500 g seakaela,
400 g peekonit,
200 g peekonit,
200 g veiseliha,
100 g seafilee,
100 ml vett,
1 pakk Sool maitseainetega vorstitoodete soolamiseks 65g
sea ​​sooled.
Valmistage vorstimass lihast( kael, õlg ja seljatükk ) jämeda sõelaga . Hakkige  peekon ja seapekk 8 mm  tükkideks. Ajage  veiseliha kaks korda läbi hakkliha masina , kasutades kõige peenemat sõela. Lisa veiselihale 100 ml külma vett ja sõtku seda kuin liha mass on pudrujas. Seejärel segage kõik kokku, lisa 1 pakk Sool maitseainetega vorstitoodete soolamiseks 65g ja sõtku korralikult läbi. Tõsta 24 tunniks külmkappi , 20 minutit enne liha külmkapist välja võtmist valmista ette seasooled. Loputage neid hoolikalt ja jätke leigesse vette. Enne kasutamist sõtku liha ja maitse kas on vaja lisada soola.  Kasuta vorstide täitmiseks Vorstipritsi-  Valmis vorstid jäta umbes 1-2 tunniks toatemperatuurile kuivama. Soovitavalt rippuvas asendis, nt lihaalusel. Peale kuivatamist tõsta vorst suitsuahju ja suitsuta temperatuuril 50-60°C 1,5 tundi (kuldpruunini). See järel keetke vorsti 75°C vees umbes 15 minutit (lõigake tükk ära ja kontrollige, kas toode on valmis).

Kirjeldus

Segus sisalduvad ürdid ja vürtsid annavad sellele suurepärase maitse ja ainulaadse aroomi.
Tavalise vorsti retsept
600 g abatükki, 500 g seakaela,
400 g peekonit,
200 g peekonit,
200 g veiseliha,
100 g seafilee,
100 ml vett,
1 pakk Sool maitseainetega vorstitoodete soolamiseks 65g
sea ​​sooled.
Valmistage vorstimass lihast( kael, õlg ja seljatükk ) jämeda sõelaga . Hakkige  peekon ja seapekk 8 mm  tükkideks. Ajage  veiseliha kaks korda läbi hakkliha masina , kasutades kõige peenemat sõela. Lisa veiselihale 100 ml külma vett ja sõtku seda kuin liha mass on pudrujas. Seejärel segage kõik kokku, lisa 1 pakk Sool maitseainetega vorstitoodete soolamiseks 65g ja sõtku korralikult läbi. Tõsta 24 tunniks külmkappi , 20 minutit enne liha külmkapist välja võtmist valmista ette seasooled. Loputage neid hoolikalt ja jätke leigesse vette. Enne kasutamist sõtku liha ja maitse kas on vaja lisada soola.  Kasuta vorstide täitmiseks Vorstipritsi-  Valmis vorstid jäta umbes 1-2 tunniks toatemperatuurile kuivama. Soovitavalt rippuvas asendis, nt lihaalusel. Peale kuivatamist tõsta vorst suitsuahju ja suitsuta temperatuuril 50-60°C 1,5 tundi (kuldpruunini). See järel keetke vorsti 75°C vees umbes 15 minutit (lõigake tükk ära ja kontrollige, kas toode on valmis).