Maitseainesegu ribidele 35g

2.50

Tootekood: 5904816005639 Kategooriad: ,

Ürtide ja vürtside segu ribiliha maitsestamiseks.
Koostis: jodeerimata sool, maitseained (granuleeritud küüslauk, suitsutatud paprika, must pipar, terav tšillipipar), ürdid (oregano, majoraan), paakumisvastane aine E 536.
Maitseainetesegust 35 g piisab 1 kg liha maitsestamiseks.

Säilitada kuivas
Paken 35 g.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunktid!

Ühik: tk Laos: 17

Täpsem kirjeldus

Maitseainetesegu sobib ribide maitsestamiseks sõltumata valmistusviisidest.
Lihtsalt määri ribid õliga ja hõõru marinaadiga, et ürdid ja vürtsid saaksid toimima hakata.
Retsept 1 kg küpsetatud ribilihale :
Koostis:
1 kg searibi
3 porgandit
3 peterselli
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 tassi vett
5 supilusikatäit õli
1 pakk Marinaadi segu ribidele
valikuline, väikesed kartulid röstimiseks.
Valmistamine: Pese ribid hoolikalt, et eemaldada väikesed luutükid. Hõõru liha 2 spl õli ja maitseainete seguga. Jätke ribid umbes 12 tunniks külmkappi seisma. u. 30 minutit enne küpsetamist võta ribid külmkapist välja. Valmista köögiviljad – koori ja lõika, porgand, petersell ja küüslauk viiludeks ning sibul viiludeks.
Aseta liha ja köögiviljad pannile või Rooma potti, lisa kaks supilusikatäit õli ja kaks klaasi vett.Pane savist Rooma pott  pane leigesse ahju ja kuumutatud ca 50°C. Liha soovitame küpsetada 180°C juures 1,5 tundi (ülemise ja alumise kuumutamisega, pöördõhuga). Seejärel alanda temperatuuri 150°C-ni ja küpseta veel 20 minutit kaaneta. Täpne küpsetusaeg sõltub liha paksusest. Küpsetamise ajal jälgi, et vesi täielikult ära ei aurustuks. Kui soovid kartulit lisada, on kõige parem neid 10 minutit kuumas vees blanšeerida ja 1 tunnise küpsetamise järel koos ribidega nõusse panna.

Kirjeldus

Maitseainetesegu sobib ribide maitsestamiseks sõltumata valmistusviisidest.
Lihtsalt määri ribid õliga ja hõõru marinaadiga, et ürdid ja vürtsid saaksid toimima hakata.
Retsept 1 kg küpsetatud ribilihale :
Koostis:
1 kg searibi
3 porgandit
3 peterselli
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 tassi vett
5 supilusikatäit õli
1 pakk Marinaadi segu ribidele
valikuline, väikesed kartulid röstimiseks.
Valmistamine: Pese ribid hoolikalt, et eemaldada väikesed luutükid. Hõõru liha 2 spl õli ja maitseainete seguga. Jätke ribid umbes 12 tunniks külmkappi seisma. u. 30 minutit enne küpsetamist võta ribid külmkapist välja. Valmista köögiviljad – koori ja lõika, porgand, petersell ja küüslauk viiludeks ning sibul viiludeks.
Aseta liha ja köögiviljad pannile või Rooma potti, lisa kaks supilusikatäit õli ja kaks klaasi vett.Pane savist Rooma pott  pane leigesse ahju ja kuumutatud ca 50°C. Liha soovitame küpsetada 180°C juures 1,5 tundi (ülemise ja alumise kuumutamisega, pöördõhuga). Seejärel alanda temperatuuri 150°C-ni ja küpseta veel 20 minutit kaaneta. Täpne küpsetusaeg sõltub liha paksusest. Küpsetamise ajal jälgi, et vesi täielikult ära ei aurustuks. Kui soovid kartulit lisada, on kõige parem neid 10 minutit kuumas vees blanšeerida ja 1 tunnise küpsetamise järel koos ribidega nõusse panna.