Maitseainesegu Krakowi vorstile 115g

4.45

Tootekood: 5904816005240 Kategooriad: ,

Traditsiooniliselt koostatud maitseainete segu Krakowi vorstile- selles on palju vürtse, sealhulgas: koriander, valge pipar, granuleeritud küüslauk, vürts ja köömned.
Koostis: jodeerimata sool, vürtsid (koriander, valge pipar, granuleeritud küüslauk, vürts, köömned, naatriumnitrit.
Pakendis on 115 g segu , millest piisab kuni 5 kg Krakowi vorsti valmistamiseks.
Säilitada kuivas.

Pakend 115g

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 4 Boonuspunktid!

Ühik: tk Laos: 26

Täpsem kirjeldus

Traditsioonine 5 kg Krakowi vorsti retsepti:
Koostis:
1 kg seakaela
2 kg abaliha
1 kg tailiha
0,8 kg veiseliha
0,5 kg peekonit
1 pakk Maitseainesegu Krakowi vorstile 115g
Ettevalmistus:
Puhasta liha kelmetest ja liigsest rasvast, lõika liha umbes 2-4 cm kuubikuteks. Aja liha ja peekon läbi hakklihamasina. Sõtku hakitud veiseliha, millele on lisatud 0,5 l külma veega, kuni saad ühtlase massi. Ülejäänud liha ajage läbi hakklihamasina (8-12 mm sõel). Sega kõik läbi, lisa kotikese sisu ja sõtku korralikult läbi. Leotage vorstikestad ja täitke vorstimassiga ja pange seisma  8 tundiks toatemperatuurile, et vorst hästi kuivaks ja laagerduks(võid kasutada ventilaatorit). Suitsutage valmistatud vorste temperatuuril 50-60°C umbes 3 tundi, seejärel keetke 75-80°C juures kuni vorsti sisetemperatuur on  68°C. 

Kirjeldus

Traditsioonine 5 kg Krakowi vorsti retsepti:
Koostis:
1 kg seakaela
2 kg abaliha
1 kg tailiha
0,8 kg veiseliha
0,5 kg peekonit
1 pakk Maitseainesegu Krakowi vorstile 115g
Ettevalmistus:
Puhasta liha kelmetest ja liigsest rasvast, lõika liha umbes 2-4 cm kuubikuteks. Aja liha ja peekon läbi hakklihamasina. Sõtku hakitud veiseliha, millele on lisatud 0,5 l külma veega, kuni saad ühtlase massi. Ülejäänud liha ajage läbi hakklihamasina (8-12 mm sõel). Sega kõik läbi, lisa kotikese sisu ja sõtku korralikult läbi. Leotage vorstikestad ja täitke vorstimassiga ja pange seisma  8 tundiks toatemperatuurile, et vorst hästi kuivaks ja laagerduks(võid kasutada ventilaatorit). Suitsutage valmistatud vorste temperatuuril 50-60°C umbes 3 tundi, seejärel keetke 75-80°C juures kuni vorsti sisetemperatuur on  68°C.