Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€4.45
Traditsiooniliselt koostatud maitseainete segu Krakowi vorstile- selles on palju vürtse, sealhulgas: koriander, valge pipar, granuleeritud küüslauk, vürts ja köömned. Koostis: jodeerimata sool, vürtsid (koriander, valge pipar, granuleeritud küüslauk, vürts, köömned, naatriumnitrit. Pakendis on 115 g segu , millest piisab kuni 5 kg Krakowi vorsti valmistamiseks. Säilitada kuivas.
Pakend 115g
Ühik: tk Laos: 26
Traditsioonine 5 kg Krakowi vorsti retsepti: Koostis: 1 kg seakaela 2 kg abaliha 1 kg tailiha 0,8 kg veiseliha 0,5 kg peekonit 1 pakk Maitseainesegu Krakowi vorstile 115g Ettevalmistus: Puhasta liha kelmetest ja liigsest rasvast, lõika liha umbes 2-4 cm kuubikuteks. Aja liha ja peekon läbi hakklihamasina. Sõtku hakitud veiseliha, millele on lisatud 0,5 l külma veega, kuni saad ühtlase massi. Ülejäänud liha ajage läbi hakklihamasina (8-12 mm sõel). Sega kõik läbi, lisa kotikese sisu ja sõtku korralikult läbi. Leotage vorstikestad ja täitke vorstimassiga ja pange seisma 8 tundiks toatemperatuurile, et vorst hästi kuivaks ja laagerduks(võid kasutada ventilaatorit). Suitsutage valmistatud vorste temperatuuril 50-60°C umbes 3 tundi, seejärel keetke 75-80°C juures kuni vorsti sisetemperatuur on 68°C.
Lisa korvi