Juustulaap vedel 50ml

3.50

Tootekood: 5908277707293 Kategooriad: ,

Ühik : tk

Juustu tootmiseks mõeldud laap. Mikrobioloogiline laap ehk taimne laap on ensüümpreparaat. Saab kasutada lehma-, kitse- ja soja piimas.
Avatud pakend sulge kindlalt ja säilita kuivas ja jahedas 4-6 ° C.

1 liitrile piimale piisab 5 tilgast.

Pakendis toodet 50 ml.

Laost otsas

Täpsem kirjeldus:

Kasutamine: 30 ° C kuumutatud piimale lisage vajalik kogus kaltsiumkloriidi, mis on eelnevalt lahustatud väikeses koguses keedetud vees. Segage ja jätke 10 minutiks seisma.  Seejärel kuumutage piim temperatuurini 37-38 ° C ja lisage sobiv kogus laapi, mis on eelnevalt lahustatud 50 ml vees temperatuuril 37-38 ° C. Segage hoolikalt. Lõpetage segamine ja oodake 50–70 minutit, et piim hakkaks kalgenduma. Lõika kohupiim 2-3 cm  kuubikuteks . Segage saadud tükke õrnalt , et vadak hakkaks eralduma ja umbes 5 minuti pärast tõstke kohupiim  lusikaga juustukangaga vooderdatud vormi. Jätke juust toatemperatuurile seisma umbes 20-24 tunniks. Pöörake seda iga paari tunni tagant.

Kirjeldus

Kasutamine: 30 ° C kuumutatud piimale lisage vajalik kogus kaltsiumkloriidi, mis on eelnevalt lahustatud väikeses koguses keedetud vees. Segage ja jätke 10 minutiks seisma.  Seejärel kuumutage piim temperatuurini 37-38 ° C ja lisage sobiv kogus laapi, mis on eelnevalt lahustatud 50 ml vees temperatuuril 37-38 ° C. Segage hoolikalt. Lõpetage segamine ja oodake 50–70 minutit, et piim hakkaks kalgenduma. Lõika kohupiim 2-3 cm  kuubikuteks . Segage saadud tükke õrnalt , et vadak hakkaks eralduma ja umbes 5 minuti pärast tõstke kohupiim  lusikaga juustukangaga vooderdatud vormi. Jätke juust toatemperatuurile seisma umbes 20-24 tunniks. Pöörake seda iga paari tunni tagant.