-30%

Juustulaap vedel 50 ml mikrobioloogiline

5.00 3.50

Tootekood: 5904816000337 Kategooriad: ,

Ühik : tk

Vedel juustulaap on looduslik ensüümpreparaat, mis sisaldab vasikamaost saadud kümosiini (97%) ja pepsiini (3%).
Kasutatakse laabijuustude valmistamisel madala temperatuuril pastöriseeritud piimast (kuni 74 ° C) või värskest piimast.
Enne laabi lisamist piimale temperatuuril 35–38 ° C lahjendage see 50 ml vees. (Soovitatav annus: 8-20 tilka (umbes 0,4 ml – 0,95 ml) 2 L piima kohta.
Kohupiimal võib muuta maitse ja aroom.
Säilitada kuivas. Avatud toodet saab säilitada külmkapis ca 2 nädalat.

Pakend 50 ml.

27 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasutamine:Pakendis piisab 105 – 260 L piimale, sõltuvalt toodetud juustu tüübist. 
1: 10 000 U (üks osa laapi koaguleerub 10 000 portsjoni piimaga).