Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€4.50
Juuretisekultuur kurkide hapendamiseks, mis on leiutatud ja toodetud Eestis! Hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kurkidel õigesti hapneda. Kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni. Sisaldab maitseainesegu.
Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59.
Säilitamine: +2…+6 °C juures. Tootja: BioCC OÜ (Eesti) Pakendis 20,4g
Ühik: pakk
Nordwise® ainulaadne juuretisekultuur annab hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kurkidel õigesti hapneda. Nordwise® juuretis kurkide hapendamiseks koos maitseaineseguga kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.
Patenteeritud juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad tootel õigesti hapneda ning kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi.
1 pakk = 2kg hapukurke
2kg hapukurkide valmistamine:
1. Peske kurgid. 2. Asetage kurgid korraks kuuma vette. 3. Valmistage soolvesi: kuumutage 1 L vett keemiseni, lisage 2spl soola ja 1spl suhkrut. Jahutage vedelik 40°C-ni. 4. Laduge kurgid purki vaheldumisi paki sisuga. 5. Valage jahutatud soolvesi kurkidele, nii et kurgid oleks täielikult kaetud. Sulgege purk koheselt. Paigutage purgid hapnemiseks sobivasse ruumi, kus temperatuur on ~ 22°C. Vastavalt sellele, kas soovite vähem hapnenud või rohkem hapnenud kurki, kestab hapnemine 1-2 ööpäeva. Hapnenud kurke võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi