Juuretis kurkide hapendamiseks maitseainetega 20,4g

4.50

Tootekood: 4744780015026 Kategooriad: ,

Juuretisekultuur kurkide hapendamiseks , mis on leiutatud ja toodetud Eestis! Hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kurkidel õigesti hapneda. Kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni. Sisaldab maitseainesegu . Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59. Säilitamine: +2…6 °C juures. Pakendis 20, 4g . Nordwise® juuretised sisaldavad piimhappebaktereid, mis on BioCC OÜ teadlaste avastatud, uuritud ning patenteeritud.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 4 Boonuspunktid!

Ühik: pakk Laos: 15

Täpsem kirjeldus