Juuretis kurkide hapendamiseks maitseainetega 20,4g

2.80

Tootekood: 4744780015026 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Juuretisekultuur kurkide hapendamiseks , mis on leiutatud ja toodetud Eestis!
Hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kurkidel õigesti hapneda. Kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni. Sisaldab maitseainesegu .
Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59.
Säilitamine: +2…6 °C juures.

Pakendis 20, 4g .

Nordwise® juuretised sisaldavad piimhappebaktereid, mis on BioCC OÜ teadlaste avastatud, uuritud ning patenteeritud.

4 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Valmistamine:
1 juuretise pakendiga saab valmistada 2 kg hapukurke.
2 kg hapukurkide valmistamine:
1. Peske kurgid.
2. Asetage kurgid korraks kuuma vette.
3. Valmistage soolvesi: kuumutage 1 L vett keemiseni, lisage 2 spl soola ja 1 spl suhkrut. Jahutage vedelik 40 °C-ni.
4. Laduge kurgid purki vaheldumisi paki sisuga.
5. Valage jahutatud soolvesi kurkidele, nii et kurgid oleks täielikult kaetud. Sulgege purk koheselt. Paigutage purgid hapnemiseks sobivasse ruumi, kus temperatuur on ~ 22°C.
Vastavalt sellele, kas soovite vähem hapnenud või rohkem hapnenud kurki, kestab hapnemine 1-2 ööpäeva. Hapnenud kurke võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.

Kirjeldus

Valmistamine:
1 juuretise pakendiga saab valmistada 2 kg hapukurke.
2 kg hapukurkide valmistamine:
1. Peske kurgid.
2. Asetage kurgid korraks kuuma vette.
3. Valmistage soolvesi: kuumutage 1 L vett keemiseni, lisage 2 spl soola ja 1 spl suhkrut. Jahutage vedelik 40 °C-ni.
4. Laduge kurgid purki vaheldumisi paki sisuga.
5. Valage jahutatud soolvesi kurkidele, nii et kurgid oleks täielikult kaetud. Sulgege purk koheselt. Paigutage purgid hapnemiseks sobivasse ruumi, kus temperatuur on ~ 22°C.
Vastavalt sellele, kas soovite vähem hapnenud või rohkem hapnenud kurki, kestab hapnemine 1-2 ööpäeva. Hapnenud kurke võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.