Juuretis kurkide hapendamiseks maitseainetega 20,4g

4.50

Tootekood: 4744780015026 Kategooriad: ,

Juuretisekultuur kurkide hapendamiseks , mis on leiutatud ja toodetud Eestis! Hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kurkidel õigesti hapneda. Kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni. Sisaldab maitseainesegu . Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59. Säilitamine: +2…6 °C juures. Pakendis 20, 4g . Nordwise® juuretised sisaldavad piimhappebaktereid, mis on BioCC OÜ teadlaste avastatud, uuritud ning patenteeritud.

  • Rapla: 3
  • Tartu: 3
  • Vändra: 1
  • Pärnu: 4
  • Rakvere: 3
  • Jõgeva: 4
  • E-pood: 1
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 4 Boonuspunktid!

Ühik: pakk

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht