Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€4.50
Juuretisekultuur kurkide hapendamiseks , mis on leiutatud ja toodetud Eestis! Hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kurkidel õigesti hapneda. Kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni. Sisaldab maitseainesegu . Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59. Säilitamine: +2…6 °C juures. Pakendis 20, 4g . Nordwise® juuretised sisaldavad piimhappebaktereid, mis on BioCC OÜ teadlaste avastatud, uuritud ning patenteeritud.
Ühik: pakk
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi