-20%

Juuretis hapupiima valmistamiseks 2×0,5g

Algne hind oli: €5.40.Current price is: €5.40.4.32

Tootekood: 4744780015156 Kategooriad: ,

Ühes Nordwise® hapupiima juuretise pakikeses (0,5g) on 1 miljard organismile omast patenteeritud elus piimhappebakterit Lactiplantibacillus plantarum INDUCIA®. Põhjalikult uuritud probiootikum INDUCIA® annab hapupiimale lisandväärtuse, aidates suurendada kasulike piimhappebakterite hulka soolestikus.
Juuretisekultuurid Streptococcus thermophilus ja Lactococcus lactis’e erinevad tüved annavad hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad piimal õigesti hapneda. Nordwise® juuretis hapupiima valmistamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi.

Koostisosad: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis, Streptococcus thermophilus, Lactiplantibacillus plantarum INDUCIA®.
Ühes pakikeses on 1 miljard organismile omast patenteeritud kasulikku elus piimhappebakterit Lactiplantibacillus plantarum INDUCIA®, mille tarbimine suurendab kasulike piimhappebakterite hulka soolestikus.

Säilitamine: +2…+6°C juures.
Tootja: BioCC OÜ (Eesti)
Pakend 2×0,5g.

  • E-pood: 16
  • Rapla: 4
  • Tartu: 4
  • Vändra: 4
  • Pärnu: 4
  • Rakvere: 4
  • Jõgeva: 4
Kevadine välkmüük vaid esmaspäevani!
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunktid!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

Hapendatud piim on üks vanimaid toite ja tõenäoliselt üks esimesi piimatooteid inimkonna ajaloos ning hapupiim kuulub ka Eesti traditsiooniliste toitude hulka. Valmista ise suurepärast ja tervislikku hapupiima, kasutades Nordwise® hapendatud täispiima juuretist!

1 pakike = 1 l hapupiima
1 l hapendatud täispiima* valmistamine:

1. Kuumutage 1 liiter piima 90-95°C juures 5-10min.
2. Jahutage piim 20-26°C-ni ning lisage 1 pakike (0,5g) juuretist.
3. Segage hoolikalt piim juuretisega ning valage anumasse.
4. Hapendage piima 20-26 °C juures 16-18h. Selleks saate mugavalt kasutada ka näiteks meie termostaadiga jogurtivalmistajat. Hapnemise ajal mitte piima segada!
5. Hinnake kalgendit, mis on moodustunud 16h jooksul. Kui kalgend on ühtlane ja tugev, segage see läbi ja asetage külmkappi jahtuma. Säilitage hapupiima 6-9h külmkapis, et saavutada hapupiimale omane tekstuur ja paksem konsistents.
6. Lisage hapupiimale meelepäraseid lisandeid.

*Täispiima võib asendada väherasvase piimaga.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Hapendatud piim on üks vanimaid toite ja tõenäoliselt üks esimesi piimatooteid inimkonna ajaloos ning hapupiim kuulub ka Eesti traditsiooniliste toitude hulka. Valmista ise suurepärast ja tervislikku hapupiima, kasutades Nordwise® hapendatud täispiima juuretist!

1 pakike = 1 l hapupiima
1 l hapendatud täispiima* valmistamine:

1. Kuumutage 1 liiter piima 90-95°C juures 5-10min.
2. Jahutage piim 20-26°C-ni ning lisage 1 pakike (0,5g) juuretist.
3. Segage hoolikalt piim juuretisega ning valage anumasse.
4. Hapendage piima 20-26 °C juures 16-18h. Selleks saate mugavalt kasutada ka näiteks meie termostaadiga jogurtivalmistajat. Hapnemise ajal mitte piima segada!
5. Hinnake kalgendit, mis on moodustunud 16h jooksul. Kui kalgend on ühtlane ja tugev, segage see läbi ja asetage külmkappi jahtuma. Säilitage hapupiima 6-9h külmkapis, et saavutada hapupiimale omane tekstuur ja paksem konsistents.
6. Lisage hapupiimale meelepäraseid lisandeid.

*Täispiima võib asendada väherasvase piimaga.