Kirjeldus
Ahju on lihtne kasutada tänu selle tagumisele põlemiskoldele ja patenteeritud leegiploki klapisüsteemile, mis võimaldab teil väga täpselt kontrollida temperatuuri ja juhtida igat tüüpi toiduvalmistamist: pitsat, grilli (450 kuni 500°C), leiba, liha, köögivilju; hautised, saiakesed (150 kuni 250°C) jne. Kütteks sobivad nii puuhalud ja -klotsid, pelletid kui ka grillsüsi ja söebriketid.
Ahjul on professionaalne kvaliteet, mis annab maksimaalse töötemperatuuri 500°C kõigest 20 minutiga. Ahju roostevabast terasest konstruktsioon, keraamilised siseplokid, kvaliteetne isolatsioon ning eemaldatav korsten tagavad optimaalse toiduvalmistamise kvaliteedi. Ahjul on lisaks ka veel professionaalne sondtermomeeter ning uksel olev ümara vaatlusaken lubab toidu valmimist jälgida ilma ust avamata. See võimaldab hoida ahjus ühtlast temperatuuri ning saada iga kord täiuslik küpsetamistulemus.
Marceli ahi võimaldab lisaks tavalisele küpsetamisele ja ka kuum- ja külmsuitsutamist ning madalal temperatuuril pikemaajalist küpsetamist (slow cooking).
Ning tänu oma kivipõhjale ja -voodrile saab sellega küpsetada ka suurepäraseid kiviahjupizzasid ning krõbeda põhja ja koorikuga leiba ja saia.
Ahjul on professionaalne kvaliteet, seda on lihtne kasutada ja lihtne soojendada (20 minutit temperatuuri tõus kuni 500°C).
Ahi on isepuhastuv tänu pürolüüsile (+500°C), põhja puhastamiseks soovitame kasutada traatharja.
Ning seda on kerge transportida tänu kandmiskäepideemele, oma kokkuklapitavatele jalgadele ja eemaldatavale korstnale.
Marcel ahju on kerge kõikjale kaasa võtta ning see on ideaalne ürituste korraldamiseks, terrassiteeninduseks ja välitingimustes toiduvalmistamiseks ning mõeldud kasutamiseks nii entusiastidele kui ka professionaalidele.






















