Kirjeldus
Variant Alkohol [%] Suhkur Osa I [kg] Osa II Vesi(L) Päevad
I 15 12 – 43 2
II 17 14 – 42 3-5
III 19 14 2 40 5-7
IV 21.3 14 4 39 7-14
Kasutamine: Valige kääritamise variant (vt tabelit). Valage 1. portsjon suhkrut kääritusnõusse ja lahustage see sobivas koguses leiges vees u. 25-30 ⁰C. Seejärel valage kogu koti sisu ja segage hoolikalt. Kääritage seda lahust tabelis näidatud arv päevi (vastavalt valitud variandile) temperatuuril 20-25 °C.
Turbo X-Pure 21,3% 50 L kohta sobib erinevate toorainete kääritamiseks.
Kiire ja tõhus kääritamine – pärm on võimeline töötlema kuni 18 kg suhkrut.
Lõpptoote meeldiv aroom ja maitse – Turbo X-Pure 21,3% pärm 50 L jaoks tagab kõrgeima maitse ja aroomiga toote.Turbo X-Pure 21,3% 50 L pärm on täiuslikult sobitatud toitainete kogus ja destilleerimispärm, mis on kohandatud 50 L partii jaoks. Puhas jõud ja suurepärane kvaliteet! Turbo X-Pure’iga toimub käärimisprotsess ideaalselt – kiiresti ja tõhusalt. See toode on segu kahest kõrge alkoholisisaldusega aktiivsest destilleerimispärmi tüvest ja nende kasvu toetavast sobivalt valitud söötmest. Turbo X-Pure’iga saate hõlpsasti valmistada erinevat tüüpi partiisid: suhkrut, puuvilju ja teravilja. Segu eeliseks on ka lõpptoote meeldiv aroom ja maitse.