Destilleerimispärm Turbo X-Pure 21,3% 48h 135g

5.40

Tootekood: 5904816000092 Kategooriad: ,

Ühik : tk

Kange alkoholi kääritamiseks sobiv pärm . Kasutatakse maisi-, rukki-, nisu-, kartuli- jt virde kääritamiseks. 2 päeva jooksul , olenevalt lisatud suhkru kogusest (7 kg) on võimalik saada 21,3 % alkoholi sisaldus virdes.
25 l virdele.

Koostis: pärm, kaaliumfosfaat, magneesiumsulfaat, kaltsiumkarbonaat, tiamiinvesinikkloriid.
Säilitada kuivas.

Pakis 135 g.

21 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Retsept 25 liitri virdele. 
Valage esimene osa suhkrust kääritusnõusse ja lahustage see sobivas koguses leiges vees, temperatuuril  25–30 ° C. Järgmisena valage kogu pakendi sisu virdesse  ja segage see põhjalikult läbi.
Kääritage selliselt valmistatud lahus tabelis toodud päevi (vastavalt valitud võimalusele) temperatuuril 20–25 ° C.
Juhul kui lisate suhkru II portsjoni järgi, mille suhkrukogus ületab 7 kg, tuleb teine ​​osa suhkrust lisada 24 tunni pärast. Parim on lisada umbes 100g suhkrut ja oodata, kuni vaht langeb – seejärel lisage ülejäänud suhkur. 
Variant I II III IV
Alkh % 15 17 19 21,3
Suhkur
 Portsjon (I) 6 7 7* 7*
 Portsjon (II) 1 2
Vesi L 22 21 20 19
Päev 2 3-5 5-7 7-14

Kirjeldus

Retsept 25 liitri virdele. 
Valage esimene osa suhkrust kääritusnõusse ja lahustage see sobivas koguses leiges vees, temperatuuril  25–30 ° C. Järgmisena valage kogu pakendi sisu virdesse  ja segage see põhjalikult läbi.
Kääritage selliselt valmistatud lahus tabelis toodud päevi (vastavalt valitud võimalusele) temperatuuril 20–25 ° C.
Juhul kui lisate suhkru II portsjoni järgi, mille suhkrukogus ületab 7 kg, tuleb teine ​​osa suhkrust lisada 24 tunni pärast. Parim on lisada umbes 100g suhkrut ja oodata, kuni vaht langeb – seejärel lisage ülejäänud suhkur. 
Variant I II III IV
Alkh % 15 17 19 21,3
Suhkur
 Portsjon (I) 6 7 7* 7*
 Portsjon (II) 1 2
Vesi L 22 21 20 19
Päev 2 3-5 5-7 7-14