Kirjeldus
Kasutusjuhend:
Kääritusnõus lahustage suhkur vastavalt tabelile 6 liitris keedetud kuumas vees. Pärast lahuse jahutamist temperatuurini 30°C lisage toatemperatuuril vett kuni 25 liitrini. Lisage kogu kotikese sisu ja segage hoolikalt.
Paigaldage vesilukk ja laske meskil käärida temperatuuril 25–28°C.
Päevad 2 3 5-7
Suhkur [kg] 6 7 8
Alkohol [%] 15 17 19
Enne destilleerimist on soovitav meski selitada, kasutades selitusaineid, näiteks Klar Turbo Spirit või Klarowin Duo Rapid.
Asendamatu toode – spetsiaalselt valitud pärmi, pärmitoitainete ja vitamiinide segu kiireks ja puhtaks käärimisprotsessiks tagab täiusliku selitamise väga lühikese ajaga!
Turbo reVOLTA pärm sobib ideaalselt suhkru-, puuvilja- ja teraviljameskite valmistamiseks.
25 l partii puhul piisab ühest 135g pakist Turbo reVOLTa destilleerimispärmist.
Selle pärmiga partii kääritamise alustamiseks vaja vaid 6–8 kg suhkrut!
Alkoholisisaldus kuni 19% – Turbo reVOLTa 48 h pärm võimaldab saada kuni 19% alkoholi mahu järgi 5–7 päevaga!





