Destilleerimispärm Hot Rod Jam 76g

5.50

Tootekood: 2000000103464 Kategooriad: ,

Kiirpärm 25 L puuviljamahla kääritamiseks ,
Koostis: pärm, vitamiinid, mikroelemendid, toitained, ensüüm.
Sobib kasutamiseks moosist tehtud meski ehk veinimahla kääritamiseks.
Parim käärimine toimub +25, maksimaalne +35 °C juures.
Võimalik saavutatav alk. % 14*
Toodetud Ukrainas.

Pakend 76 g.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunktid!

Ühik: pk Laos: 10

Täpsem kirjeldus

Esimene professionaalne Ukraina kiirpärm Hot Rod Jam 25 liitri puuviljameski jaoks, millele on lisatud suhkrut või moosi.
Segage 7‒8 kg moosi 10 liitri kuuma veega.
Lisage külma vett, et virde kogus temperatuuril +25…+30 °C oleks 25 liitrit.
Valage pakendis olev pärm segusse ja laske +20…+30 °C juures 4‒5 päeva käärida.
Parim käärimine toimub +25, maksimaalne +35 °C juures.
Sõltuvalt mahla happesusest võib käärimine võtta veidi kauem aega.
Kasutamine: suhkruga puuviljameski jaoks.
Segage 10‒12 kg tükeldatud puuvilju 2‒3 kg suhkruga, sõltuvalt puuviljade suhkrusisaldusest ja lisage 10‒12 liitrit vett (kogumahuni 25 liitrit).
Valage pakendis olev pärm segusse ja laske +20…+30 °C juures 4‒5 päeva käärida.

Kirjeldus

Esimene professionaalne Ukraina kiirpärm Hot Rod Jam 25 liitri puuviljameski jaoks, millele on lisatud suhkrut või moosi.
Segage 7‒8 kg moosi 10 liitri kuuma veega.
Lisage külma vett, et virde kogus temperatuuril +25…+30 °C oleks 25 liitrit.
Valage pakendis olev pärm segusse ja laske +20…+30 °C juures 4‒5 päeva käärida.
Parim käärimine toimub +25, maksimaalne +35 °C juures.
Sõltuvalt mahla happesusest võib käärimine võtta veidi kauem aega.
Kasutamine: suhkruga puuviljameski jaoks.
Segage 10‒12 kg tükeldatud puuvilju 2‒3 kg suhkruga, sõltuvalt puuviljade suhkrusisaldusest ja lisage 10‒12 liitrit vett (kogumahuni 25 liitrit).
Valage pakendis olev pärm segusse ja laske +20…+30 °C juures 4‒5 päeva käärida.