Kirjeldus
Esimene professionaalne Ukraina kiirpärm Hot Rod Jam 25 liitri puuviljameski jaoks, millele on lisatud suhkrut või moosi.
Segage 7‒8 kg moosi 10 liitri kuuma veega.
Lisage külma vett, et virde kogus temperatuuril +25…+30 °C oleks 25 liitrit.
Valage pakendis olev pärm segusse ja laske +20…+30 °C juures 4‒5 päeva käärida.
Parim käärimine toimub +25, maksimaalne +35 °C juures.
Sõltuvalt mahla happesusest võib käärimine võtta veidi kauem aega.
Kasutamine: suhkruga puuviljameski jaoks.
Segage 10‒12 kg tükeldatud puuvilju 2‒3 kg suhkruga, sõltuvalt puuviljade suhkrusisaldusest ja lisage 10‒12 liitrit vett (kogumahuni 25 liitrit).
Valage pakendis olev pärm segusse ja laske +20…+30 °C juures 4‒5 päeva käärida.