Bakterikultuur jogurti valmistamiseks Midzu, 25g

5.00

See pakend bakterikultuuri sobib suurepäraselt 1L jogurti valmistamiseks Midzu jogurtimasinaga.
Sisaldab: Sigurijuurest valmistatud prebiootiline inuliin ja oligofruktoos (min. 98%), Lactobacillus acidophilus La-5 and Bifidobacterium BB-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.
Võib sisaldada piima jääke. Gluteenivaba.
Pakendi suurus 25g.
Säilitada kuivas ja jahedas, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.
Päritolumaa Saksamaa.

1tk

    Täpsem kirjeldus

    Kasutusõpetus:
    Lisa 1 ümbrikutäis bakterikultuuri 1l piima kohta ja sega. 
    Kalla segu jogurtimasina anumasse ja lülita masin sisse. Jogurti valmimisaeg ca 40°C juures on ligikaudu 6-8 tundi.
    Kasuta ca 3-4spl valmisjogurtit järgmise jogurtiportsu valmistamiseks. 
    Omavalmistatud jogurtit saate uuesti jogurti käivitamiseks kasutada umbes 8 korda, pärast seda peaksite kultuuri uuendama.

     

    • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

    • 14 päeva raha tagasi garantii

    • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

    • Turvaline ostukoht

    Kirjeldus

    Kasutusõpetus:
    Lisa 1 ümbrikutäis bakterikultuuri 1l piima kohta ja sega. 
    Kalla segu jogurtimasina anumasse ja lülita masin sisse. Jogurti valmimisaeg ca 40°C juures on ligikaudu 6-8 tundi.
    Kasuta ca 3-4spl valmisjogurtit järgmise jogurtiportsu valmistamiseks. 
    Omavalmistatud jogurtit saate uuesti jogurti käivitamiseks kasutada umbes 8 korda, pärast seda peaksite kultuuri uuendama.