Kirjeldus
Naudi omatehtud värsket kombuchat!
Parima kombucha jaoks on vaja vaid 3 sammu!
1. Vala tee koos kvaliteetse suhkruga purki
2. Lisa kombucha starter ja käärita
3. Maitsesta ja serveeri ning naudi.
Mis teeb Kefirko kombucha fermenteerimisnõu nii eriliseks? See täpselt ja hoolikalt valmistatud anum on midagi hoopis enamat kui lihtsalt kraaniga klaaspurk – see on teie tõeline kääritusjaam kõige uskumatuma kombucha valmistamiseks kodus lihtsalt ja tõhusalt nagu ei kunagi varem.
BIOPLASTIST VALMISTUD KAAS
Keskkonnasõbralikust bioplastist valmistatud kaas on siin põhiline kangelane. Selle pealt leiate väikese kääritusjaama, mis on loodud kääritamistingimuste täpse kontrolli tagamiseks.
KÄÄRIMISKELL
Aeg muutub teie liitlaseks koos selle lihtsasti kasutatava käärituskellaga. Kääritusaja täpne jälgimine tagab, et teie kombucha saavutab just täpse magususe ning tasakaalustatud maitse.
AKTIIVSÖEFILTER
Väike ava võimaldab just nii palju õhuvoolu, et kombucha saaks korralikult käärida. Ning ärge muretsege veidrate lõhnade pärast tänu seda katvale aktiivsöefiltrile. See hoiab kogu lõhna meeldiva ja magusana, ilma et fermenteerimisel tekkida võivad ebameeldivad lõhnad välja pääseksid.
TERMOMEEETER
Kombucha käärib kõige paremini, kui seda hoitakse toatemperatuuril, umbes 21–25 °C. Kaanel kaasasoleva käepärase termomeetriga saate hõlpsalt hoida täiuslikku temperatuuri.
MÄRGISTUSED
Purgi tagaküljel on märgistus nii liitrite kui untside kohta, mis muudab vedelike täpse mõõtmise väga mugavaks.
KOKKUPANDAV PUIDUST JALG NING ROOSTEVABAST TERASEST KRAAN
Kvaliteetne kokkupandav puidust jalg täiendab fermenteerimiskomplekti ja muudab valamise lihtsamaks. Samal ajal tagab tipptasemel roostevabast terasest kraan sujuva ja täpse valamise.
ÜKSIKASJALIK JUHEND (inglise keeles)
Tutvuge üksikasjaliku juhendiga oma kombucha kääritamise teekonnal millega kaasneb loomulikult juurdepääs ka veebiretseptidele. Avastage enda jaoks kombucha kääritamise ideede maailm ja vabastage oma loovus ning katsetage julgelt erinevaid koostisosi.
Miks on omatehtud kombucha parem, kui poest ostetud?
Kombucha pole mitte ainult energiat andev ja maitsev, vaid ka tervislik jook, see sisaldab vähem suhkrut, sest saate ise reguleerida selle magususe taset. Isevalmistatud kombucha on gaseeritud loodusliku CO2-ga – paljudele kaubanduslikele kombuchadele on see aga hiljem villimisliinil kunstlikult lisatud. Lisaks võimaldab isetegemine rohkem eksperimenteerida erinevate suhkrute, teesortide, lisandite ja ajaga ning luua justnimelt teile kõige sobivamad retseptid ja maitsed. Ning lisaks sellele, et teil on täielik kontroll joogi koostisosade üle – saate valida omakasvatatud või kohalikud orgaaniliselt kasvatatud puuviljad, kasutada rafineerimata roosuhkruid ning erinevaid teesorte. Sellega saate vältida, et joogi toorained ei sisalda kunstlikke ega soovimatuid koostisosi ega ebasobilikke lisaaineid. Samuti on endavalmistatud kombuchad elus ega ole pastöriseeritud pikema säilivusaja tagamiseks nagu enamasti kauplustes müüdavad joogid ka on. Ja kõige viimaseks, kuid mitte vähemtähtsaks on selle hind!
Väikese ülevaate Kefirko kombucha fermenteerimisanuma kohta leiate siit – https://youtu.be/AQgYmZESVRg
Suurepäraste kombucha valmistamise nippide ja soovitustega saate tutvuda siin (inglise keeles) – https://kefirko.com/learn/kombucha-making/















