Kirjeldus
Kasutamine: Pärm ei nõua eelnevat kääritamist. Paki sisu segada 100ml keedetud ja 35 kraadi C-ni jahutatud vette ning lasta seista ca 20 minutit. Seejärel lisatage segu veinile.
Veinivalmistamisel asendamatu – Fermivin LS2 on spetsiaalselt valitud veinipärmi tüvi. See võimaldab valmistada kvaliteetseid valgeid, roosasid ja punaseid veine lihtsasti ja oma kodus.
Kiire ja stabiilne käärimine – Fermivin LS2-s sisalduv kuivpärm toimib ideaalselt isegi rasketes tingimustes. Saate neid kasutada ka käärimise “taaskäivitamiseks”.
10-35 liitri jaoks piisab ühest 7g pakendist Fermivin LS2 kuni 35 liitri aromaatse koduveini valmistamiseks, millest kogu teie pere rõõmu tunneb!
Lihtne kasutada – seda pärmi on väga lihtne kasutada – käärimistemperatuur on 14-28 °C ja teie veini lõplik alkoholisisaldus võib ulatuda isegi kuni 16%-ni!
Täielik võimaluste ulatus – koos meie pakutavate toitainetega, vitamiin B1 ja Kombi Vita, võimaldab LS2 pärm teil oma tooraine potentsiaali 100% ulatuses ära kasutada, tänu millele saate nautida oma koduse veiniteo veelgi täidlasemat maitset ja aroomi!
Kas soovite alustada oma koduse veinivalmistamise seiklust? Kas valmistate ise kange alkoholi ja otsite kvaliteetseid tooteid? Soovitame teile meie üllast, mitmekülgset kuivpärmi – Fermivin LS2 –, mis on mõeldud igat tüüpi veinidele: valge, roosa, punane ja vahuvein.
Seda soovitatakse eriti koduseks kange alkoholi tootmiseks karusmarjadest, pirnidest, aprikoosidest, maasikatest, teraviljadest, viirpuust, õuntest, kibuvitsast, valgetest ja mustadest viinamarjadest, rabarberist, rosinatest, hapu- ja maguskirssidest, vaarikatest, rohelistest kirssidest, lilladest ploomidest, mustadest leedrimarjadest, arooniatest, murakatest, mustast sõstrast, valgest sõstrast, punasest sõstrast ja mustikatest.
Fermivin LS2 on spetsiaalselt valitud veinipärmi tüvi, mis pärineb Prantsusmaalt Champagne’i piirkonnast – kõrgelt hinnatud „bayanus“ tüved tagavad kiire ja stabiilse käärimise isegi rasketes tingimustes. Neil on neutraalne mõju veini aroomiprofiilile, tänu millele võimaldavad nad säilitada kange alkoholi valmistamiseks kasutatavate puuviljade aroome. Need sobivad ideaalselt käärimise taaskäivitamiseks – partii „stimuleerimiseks“, kui vein lakkab „töötamast“ enne soovitud omaduste saavutamist. Seda pärmi on väga lihtne kasutada. Ühest 7g pärmipakendist piisab 10–35 liitrise veinipartii valmistamiseks. Käärimistemperatuuride vahemik on 14–28 °C, võimalusega saavutada isegi 16% alkoholisisaldus!
Omadused:
temperatuurivahemik: 14–28 °C
alkoholitaluvus: 16% (v/v)
glütserooli tootmine: 5–7 g/l
madal lenduvate hapete, atseetaldehüüdi ja vesiniksulfiidi sisaldus
madal lämmastikuvajadus
Märkus: kasutage ühes veiniteos võimaluse korral ära kogu pakendi sisu.






