Kirjeldus
14–18% – Turbo Fruit pärmi ja toitainete segu võimaldab partii täielikku käärimist kuni 18% kanguseni.
Turbo Fruit pärm on mõeldud kõikidele punastele ja valgetele puuviljadele.
Rõhutatud puuviljane aroom – garanteerib valmis joogis intensiivsed puuviljased noodid.
Kiire käärimine – see pärm suudab kääritada 7 kg suhkrut 5–7 päevaga temperatuuril 20–29 °C.
25 liitri partii puhul piisab ühest pakist
Kasutamine:
Valmistage partii valitud puuvilja poolmagusa veini retsepti järgi. Lisage kotikese sisu 30–35 °C temperatuuriga vedelikku ja segage kõik hoolikalt läbi. Lisage suhkur (200–300 g/l) kahes osas: 1/2 käärimise alguses ja ülejäänud kolme päeva pärast. Kääritage 5–7 päeva temperatuuril 20–29 °C, pärast CO₂ eraldumise lakkamist.
Parima tulemuse saavutamiseks on soovitatav segu enne destilleerimist selitada näiteks Klarowin Duo Rapid (Turbo 2)-ga.
Märkus: ühe portsjoni jaoks kasutage kogu pakendit.
Netokaal: 40 g






