Destilleerimispärm Turbo Fruit 40g 5-7 päeva

6.50

Tootekood: 5908277700799 Kategooriad: , ,

Turbo Fruit 5–7 päeva destilleerimispärm on ideaalne pärmi, toitainete ja vitamiinide segu, mis on mõeldud kiireks kääritamiseks.
Seda soovitatakse valgetest ja punastest puuviljadest koosnevate partiide kääritamiseks.
Võimaldab saada 5–7 päevaga 14–18% alkoholisisalduse! Valmis joogil on ka rõhutatud puuviljane maitse ja lõhn.

Koostisosad: pärm, diammooniumfosfaat (V), kaaliumfosfaat (V), magneesiumsulfaat (VI), B1-vitamiin (tiamiinvesinikkloriid).
Netokaal: 40g

  • E-pood: 13
  • Rapla: 5
  • Tartu: 4
  • Vändra: 3
  • Rakvere: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 6 Boonuspunktid!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

14–18% – Turbo Fruit pärmi ja toitainete segu võimaldab partii täielikku käärimist kuni 18% kanguseni.
Turbo Fruit pärm on mõeldud kõikidele punastele ja valgetele puuviljadele.
Rõhutatud puuviljane aroom – garanteerib valmis joogis intensiivsed puuviljased noodid.
Kiire käärimine – see pärm suudab kääritada 7 kg suhkrut 5–7 päevaga temperatuuril 20–29 °C.
25 liitri partii puhul piisab ühest pakist 

Kasutamine:
Valmistage partii valitud puuvilja poolmagusa veini retsepti järgi. Lisage kotikese sisu 30–35 °C temperatuuriga vedelikku ja segage kõik hoolikalt läbi. Lisage suhkur (200–300 g/l) kahes osas: 1/2 käärimise alguses ja ülejäänud kolme päeva pärast. Kääritage 5–7 päeva temperatuuril 20–29 °C, pärast CO₂ eraldumise lakkamist.
Parima tulemuse saavutamiseks on soovitatav segu enne destilleerimist selitada näiteks Klarowin Duo Rapid (Turbo 2)-ga.

Märkus: ühe portsjoni jaoks kasutage kogu pakendit.

Netokaal: 40 g

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

14–18% – Turbo Fruit pärmi ja toitainete segu võimaldab partii täielikku käärimist kuni 18% kanguseni.
Turbo Fruit pärm on mõeldud kõikidele punastele ja valgetele puuviljadele.
Rõhutatud puuviljane aroom – garanteerib valmis joogis intensiivsed puuviljased noodid.
Kiire käärimine – see pärm suudab kääritada 7 kg suhkrut 5–7 päevaga temperatuuril 20–29 °C.
25 liitri partii puhul piisab ühest pakist 

Kasutamine:
Valmistage partii valitud puuvilja poolmagusa veini retsepti järgi. Lisage kotikese sisu 30–35 °C temperatuuriga vedelikku ja segage kõik hoolikalt läbi. Lisage suhkur (200–300 g/l) kahes osas: 1/2 käärimise alguses ja ülejäänud kolme päeva pärast. Kääritage 5–7 päeva temperatuuril 20–29 °C, pärast CO₂ eraldumise lakkamist.
Parima tulemuse saavutamiseks on soovitatav segu enne destilleerimist selitada näiteks Klarowin Duo Rapid (Turbo 2)-ga.

Märkus: ühe portsjoni jaoks kasutage kogu pakendit.

Netokaal: 40 g