Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€6.25
Maitsesool lambapraele sisaldab hiiumaiseid kadakamarju, küüslauku, oreganot, rosmariini ja loomulikult väga põnevat vürtsköömneid ja soolahelbeid, et ei peaks maitsetega koonerdama. Sobib imeliselt ka ahjuköögiviljadele.
Koostisosad: meresooahelbed 40%, küüslauk 22%, vürtsköömen 7%, kadakamari, oregano, rosmariin.
Säilitada kuivas. Pakendis 70 g
Ühik:
Kasutamine: Aeglaselt küpsetatud lambaprae valmistamise retsept. Hõõru Lambaliha maitsesoolaga praeks valitud lambaliha kokku. Jäta ööpäevaks külmikusse. Paar tundi enne küpsetamist võta toasooja. Kuumuta ahi 240 kraadini. Maitsestunud lambakints säti sügavama ahjuplaadi peale, lisa veidi vett. Küpseta 10 minutit maksimum kuumusel ja siis alanda ahjutemperatuuri 140 kraadini, kata kints kaane või fooliumiga ja küpseta umbes kuus tundi või kauem (sõltub kintsu suurusest). Kõrvale sobib hästi sinep.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi