-25%

Sibul Jõgeva 3 0,5g

Original price was: €1.20.Current price is: €1.20.0.90

Tootekood: 4743253011442 Kategooriad: ,

Allium cepa

Jõgeva Sordiaretuse Instituudis aretatud sibulasort! Keskvarajane, mitmepesaline sort. Suurepesaline Peipsiääre sibul. Kuivsoomused on roosakaskollased, sibul ümarlapik 40-70g kaalub. Säilivus väga hea. Vastupidav jahukastele.

Pakis seemneid ca 0,5g.

  • E-pood: 110
  • Rapla: 11
  • Tartu: 17
  • Vändra: 7
  • Pärnu: 14
  • Rakvere: 10
  • Jõgeva: 11
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 1 Boonuspunkt!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine: Sibulaseeme külvatakse varakevadel avamaale, sügiseks moodustuvad sellest väikesed tippsibulad. Neid tuleb säilitada toatemperatuuril, siis ei hakka nad järgmisel aastal õitsema ja igast moodustub pesakond suuri sibulad. Nendest omakorda valitakse välja väiksemad valiksibulad, mis pannakse maha järgmisel aastal. Sibulad tuleb maha panna kevadel varakult, jahedas moodustub tugev juurestik ja ilmade soojenedes hakkavad pealsed kiiresti kasvama. Õievarred tuleb kohe kõrvaldada, muidu väheneb saak. Saaki hakatakse korjama siis, kui pealsed kolletuvad, sibulal lastakse varju all järelkuivada.

Kasutamine: Sibulaid võib süüa värskelt, kuumtöödeldult, marineeritult, mahla või siirupina, konserveeritult õlis, glasuuritult, sügavkülmutatult ja kuivatatult. 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasvatamine: Sibulaseeme külvatakse varakevadel avamaale, sügiseks moodustuvad sellest väikesed tippsibulad. Neid tuleb säilitada toatemperatuuril, siis ei hakka nad järgmisel aastal õitsema ja igast moodustub pesakond suuri sibulad. Nendest omakorda valitakse välja väiksemad valiksibulad, mis pannakse maha järgmisel aastal. Sibulad tuleb maha panna kevadel varakult, jahedas moodustub tugev juurestik ja ilmade soojenedes hakkavad pealsed kiiresti kasvama. Õievarred tuleb kohe kõrvaldada, muidu väheneb saak. Saaki hakatakse korjama siis, kui pealsed kolletuvad, sibulal lastakse varju all järelkuivada.

Kasutamine: Sibulaid võib süüa värskelt, kuumtöödeldult, marineeritult, mahla või siirupina, konserveeritult õlis, glasuuritult, sügavkülmutatult ja kuivatatult.