-25%

Patisson Gagat 3g

Original price was: €2.45.Current price is: €2.45.1.84

Tootekood: 5903837417209 Kategooriad: ,

Cucurbita pepo

Taldrikukujulised viljad on tumerohelise (vanemad viljad mustjad) koore ja valge viljaliha. Parimad kui Ø 6-10 cm. Noored viljad on ideaalsed konserveerimiseks ja hapendamiseks, vanemad sobivad praadimiseks ja püreesuppidesse.

Pakis on seemneid 3 grammi.

  • E-pood: 12
  • Rapla: 2
  • Tartu: 3
  • Vändra: 5
  • Pärnu: 3
  • Rakvere: 5
  • Jõgeva: 2
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunktid!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine:  Patissoni ehk taldrikkõrvitsa taimed on soovitav ettekasvatada. Külvata alates mai algusest. Välja istutada kui taimel on juba 3 pärislehte ja öökülma oht on möödas. Taim vajab sooja, neutraalset kuni kergelt happelist,  parasniisket liivsavimulda. Soovitav on mulda orgaanilise väetise ja kompostmullaga eelnevalt rikastada. Patisson põõsas kasvab tavaliselt 70 cm kõrguseks, taimede vahekauguseks on optimaalne samuti 70 cm. Vajadusel katta istutatud taim kattelooriga.  Saaki tuleks koristada iga päev, see ergutab uute viljade teket. Parimad on väiksemad, kuni  5 päevas viljad , Ø 6-9 cm.

Kasutamine:  Väikese viljad sobivad väga hästi marineerimiseks ja hapendamiseks. 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasvatamine:  Patissoni ehk taldrikkõrvitsa taimed on soovitav ettekasvatada. Külvata alates mai algusest. Välja istutada kui taimel on juba 3 pärislehte ja öökülma oht on möödas. Taim vajab sooja, neutraalset kuni kergelt happelist,  parasniisket liivsavimulda. Soovitav on mulda orgaanilise väetise ja kompostmullaga eelnevalt rikastada. Patisson põõsas kasvab tavaliselt 70 cm kõrguseks, taimede vahekauguseks on optimaalne samuti 70 cm. Vajadusel katta istutatud taim kattelooriga.  Saaki tuleks koristada iga päev, see ergutab uute viljade teket. Parimad on väiksemad, kuni  5 päevas viljad , Ø 6-9 cm.

Kasutamine:  Väikese viljad sobivad väga hästi marineerimiseks ja hapendamiseks.