Suitsu-grillilaastud tamm 450g, klass 8

3.95

Tootekood: 5904816006018 Kategooriad: ,

100% naturaalne tammelaast , pärineb puhtast keskkonnast.
Suitsulaastud annavad unikaalse maitse ja kuldse värvi. Sobib kõikidele lihadele ja ka kalale. Kasutatakse nii grillil kui suitsuahjus.
Puiduhake on immutus- ja säilitusainetevaba ning ei sisalda tolmufraktsioone!
Klass 8 (keskmine fraktsioon) – tänu oma suurusele (6 – 8 mm) sobivad puitlaastud suurepäraselt nii väikestele kui ka suurtele suitsetajatele.

Pakendis toodet 450 grammi.

  • Rakvere: 2
  • Jõgeva: 2
  • E-pood: 8
  • Rapla: 2
  • Tartu: 3
  • Vändra: 3
  • Pärnu: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik: pk

Täpsem kirjeldus

Grillimine: Asetage 2cm kiht grill-laaste hõõguva süsi ümber, mitte panna otse ahju, kuna need põlevad kohe ära. Grill tuleb katta kaanega kohe pärast nõude asetamist traaditahvlile. Grillimisaeg kusagil 10-30 minutit (sõltuvalt küpsetatava liha suurusest ja tüübist).

Suitsutamine: Sõltuvalt sellest, mis tüüpi suitsuahjuga on tegemist, tuleb laastud asetada spetsiaalselt selleks otstarbeks mõeldud alusele või hõõguva kolde ümber.
Need võimaldavad suitsutamisel ja grillimisel saavutada professionaalseid efekte.
Puiduhakke võimalikult tõhusaks kasutamiseks võite neid veidi veega niisutada, mille tulemusena eraldub rohkem suitsu.
Grilllaastud tagavad liha ja kala suurepärase aroomi, maitse ja välimuse.
Iseloomustab optimaalne veesisaldus – alla 11%.
Ohutu, puhas, hoolikalt valmistatud – kvaliteetne toode, mis vastab ka kõige nõudlikuma suitsu- ja grillroogade entusiastide ootustele.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Grillimine: Asetage 2cm kiht grill-laaste hõõguva süsi ümber, mitte panna otse ahju, kuna need põlevad kohe ära. Grill tuleb katta kaanega kohe pärast nõude asetamist traaditahvlile. Grillimisaeg kusagil 10-30 minutit (sõltuvalt küpsetatava liha suurusest ja tüübist).

Suitsutamine: Sõltuvalt sellest, mis tüüpi suitsuahjuga on tegemist, tuleb laastud asetada spetsiaalselt selleks otstarbeks mõeldud alusele või hõõguva kolde ümber.
Need võimaldavad suitsutamisel ja grillimisel saavutada professionaalseid efekte.
Puiduhakke võimalikult tõhusaks kasutamiseks võite neid veidi veega niisutada, mille tulemusena eraldub rohkem suitsu.
Grilllaastud tagavad liha ja kala suurepärase aroomi, maitse ja välimuse.
Iseloomustab optimaalne veesisaldus – alla 11%.
Ohutu, puhas, hoolikalt valmistatud – kvaliteetne toode, mis vastab ka kõige nõudlikuma suitsu- ja grillroogade entusiastide ootustele.