Kirjeldus
Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.
Toode sisaldab 100 ml kohta: energiat 1382 kJ/330 kcal, rasvad < 0,1 g, millest küllastunud rasvhapped < 0,1 g, süsivesikud 79 g, millest suhkur 79 g, valk < 1 g, sool < 0,1 g.
Retseptid:
*Mustsõstra limonaad
Sega omavahel Siirup Kitl Mustsõstar ja karboniseeritud vesi (suhe 1:10) ja lisa kuubikuteks lõigatud melonitükid.
*Alkoholiga kokteil “Prantsuse kokteil”
Vala šampanjaklaasi 10 ml Siirup Kitl Mustsõstar, seejärel 150 ml jääkülma vahuveini või šampanjat. Sega kergelt ja saad imelise värskendava joogi.
*Mustsõstra jäätis
Sega Siirup Kitl Mustsõstar vahukoorega ja külmuta. Serveeri väikestes portselankaussides.