Siirup Kitl Hapukirss 500ml

8.95

Tootekood: 8595251002061 Kategooriad: ,

Hapumagus hapukirsisiirup sobib väga hästi kuumade alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide valmistamiseks.
Koostis: suhkur, hapukirsimahla kontsentraat (Prunus cerasus L., 12,5%), hapukirsi viljaliha (Prunus cerasus L., 11,5%), happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat, looduslik lõhna- ja maitseaine.
Hoida jahedas ja pimedas kohas.
Siirupil võid esineda loomuliku sadet, mis ei mõjuta toote kvaliteeti.
Enne kasutamist loksutada. Pärast avamist kasutada ära 30 päeva jooksul.
Pakend 500 ml

  • Vändra: 9
  • Pärnu: 3
  • Rakvere: 3
  • Jõgeva: 4
  • E-pood: 73
  • Rapla: 8
  • Tartu: 4
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 8 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.

Toode sisaldab 100 ml kohta:1431 kJ/341 kcal, rasvad <0,1 g, millest küllastunud rasvhapped <0,1 g, süsivesikud 83 g, millest suhkur 83 g, valk <1 g, sool <0,1 g.


Retseptid
* Soe alkoholiga jook “Kuuma kirss”
Vaja lähev 1 klaas Siirup Kitl Hapukirss, kaneelipulk, nelk, 1 klaas kuiva kvaliteetset valget veini ja maitsejärgi kuuma vett. 
Valage kokku Siirup Kitl Hapukirss, kaneelipulk, nelkk ja vala peale kuum vesi ja sega korralikult läbi. Lisa klaas valget veini. Serveeri kuumalt.

*Jogurt kirsisiirupiga
Lihtne magustoidu saab, kui segada Siirup Kitl Hapukirss hapukoore, jogurtiga või kohupiimaga. Kaunistatud piparmündilehtedega ja lisada maitse järgi krõbetat kodumüslit.
 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.

Toode sisaldab 100 ml kohta:1431 kJ/341 kcal, rasvad <0,1 g, millest küllastunud rasvhapped <0,1 g, süsivesikud 83 g, millest suhkur 83 g, valk <1 g, sool <0,1 g.


Retseptid
* Soe alkoholiga jook “Kuuma kirss”
Vaja lähev 1 klaas Siirup Kitl Hapukirss, kaneelipulk, nelk, 1 klaas kuiva kvaliteetset valget veini ja maitsejärgi kuuma vett. 
Valage kokku Siirup Kitl Hapukirss, kaneelipulk, nelkk ja vala peale kuum vesi ja sega korralikult läbi. Lisa klaas valget veini. Serveeri kuumalt.

*Jogurt kirsisiirupiga
Lihtne magustoidu saab, kui segada Siirup Kitl Hapukirss hapukoore, jogurtiga või kohupiimaga. Kaunistatud piparmündilehtedega ja lisada maitse järgi krõbetat kodumüslit.