Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€4.20
Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi ja kvaliteetse toote. Koostisosad: piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 Säilitamine: +2…+6 °C juures. 1 pakis on 2 pakikest (2 x 0,5 g)
Ühik: tk
Köögivilja salat( Näidis retsept Nordwise varasalvest) Vaja läheb: 3 L purk 1 pakk Nordwise köögivilja juuretist 250 g porgandit 200 g juursellerit 400 g lillkapsast 250 g paprikat 120 g punast sibulat
Maitseained: sinepiseemned, looberileht, köömned (väheke) Soolvesi: 1 spl suhkrut, 1 spl soola 1 liitri vee kohta Valmistamine: Peske ja puhastage porgandid ja juurseller, lõigake viiludeks või ratasteks. Puhastage paprikad ja lõigake suurteks viiludeks, aurutage 2-3 min, jahutage jooksva vee all. Lillkapsas lõigake väiksemateks õisikuteks, asetage paariks tunniks jahedasse soolvette (1 tl soola 1 L vee kohta) eemaldada röövikud. Ning seejärel aurutage 1-2 min, jahutage jooksva vee all. Mugulsibul puhastage ning lõigake ratasteks. Laduge tihedalt eelnevalt ettevalmisatud aedviljad puhtasse klaasnõusse, kihtide vahele lisage sinepiseemneid, looberilehte ja natuke köömneid. Lisage 1 pakike Nordwise köögivilja juuretist 50 ml veele, segage ning valage köögiviljadele. Täitke purk marinaadiveega(1 spl suhkrut, 1 spl soola 1 liitri vee kohta) ning laske segul hapneda 2 päeva 22 kraadi juures, olenevalt soovitud happesusest. Hapnenud köögivilju võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi