Kirjeldus
Turbo X-Pure 21,3%, 50L pärmi uue valemi eelised:
Puhas käärimine ilma ebameeldiva lõhnata – partii kääritamisel ei ole ebameeldivat lõhna. Tänu spetsiaalselt väljatöötatud toitainetele on aroomi mõjutavate kõrvalsaaduste hulk minimaalne.
Parem käärimisdünaamika – üks Turbo X-Pure pärmi pakike võimaldab teil kiiresti ja tõhusalt valmistada 50L partiid.
Suur võimsus – tänu spetsiaalselt valitud kõrge alkoholikindlusega pärmitüvedele ja sobivalt formuleeritud toitainetele tagab Turbo X-Pure kuni 21,3% alkoholisisalduse käärimise.
Suurem ohutus kogu protsessi vältel – uus valem tagab, et protsessi käigus peatub käärimine oluliselt väiksema tõenäosusega.
Partii parem selitamine pärast käärimist – tänu uuele Turbo X-Pure valemile saate tõhusamalt ja kiiremini eemaldada ühendeid, mis võivad negatiivselt mõjutada teie joogi lõppkvaliteeti.
Turbo X-Pure pärm on esimene pärm turul, mis kääritab kuni 21,3% alkoholisisalduseni.
Nüüd esitleb Turbo X-Pure end veelgi tõhusamas “versioonis 2.0”, mis on kahe väga alkoholiseeriva aktiivse destilleerimispärmi tüve ja õigesti valitud toitainete täiustatud segu.
Käärimiskõrvalsaaduste vähendamine miinimumini on aidanud tagada veelgi puhtama käärimise ja avaldab soodsat mõju protsessiga kaasnevale aroomile. Te ei pea enam muretsema meski ebameeldiva lõhna levimise pärast.
Ühest 250g Turbo X-Pure pärmi kotikesest piisab 50L partii jaoks. Selleks, et pärm oma kõiki omadusi esile tooks, on oluline järgida rangelt pakendil olevaid juhiseid.
Kasutamine – retsept 50L partii jaoks:
Valige kääritamise variant (vt tabelit). Valage esimene portsjon suhkrut kääritusnõusse ja lahustage see sobivas koguses leiges vees, mille temperatuur on umbes 25–30°C.
Seejärel valage kogu koti sisu sisse ja segage hoolikalt. Laske saadud lahusel käärida tabelis näidatud arv päevi (vastavalt valitud variandile) temperatuuril 20–25°C.
Variantide puhul, mille suhkrusisaldus on üle 14kg (III ja IV), lisage teine portsjon suhkrut ettevaatlikult *24 ja *48 tunni pärast, kui suhkru kontsentratsioon on umbes 12–14 °Blg.
Näpunäide: kõige parem on lisada umbes 100g suhkrut ja oodata, kuni vaht sulab – seejärel saab lisada ülejäänud suhkru. See hoiab ära segu mahavalgumise.
Märkus: Segu vahustub!
Parima tulemuse saavutamiseks soovitame meski pärast käärimise lõppu selitada Klar Turbo Spirit seguga.
Märkus: Ühe meski partii jaoks kasutage tervet pakki.
Käärimise lõpus tekkiv magus järelmaitse on seotud pärmi toodetud glütserooliga.
Variant I II III IV
Alkohol (%) 15 17 19 21,3
Suhkur I (kg) 12 14 14 14
Suhkur II (kg) – – 2 4
Vesi (L) 43 42 40 39
Päevad 2 3-5 5-7 7-14













