Veinipärm Enovini OK WHITE happesust vähendav 7 g

3.25

Tootekood: 5904816004687 Kategooriad: ,

Uus happesust vähendav Enovini® OK WHITE kuivpärm on parim valik, kui kavatsete valmistada õuna- või valgetest viinamarjadest omatehtud veini.
Pärm vähendab õunhappe sisaldust 20-24% – happesuse vähendamine avaldab positiivset mõju veini maitsele, muutes selle mahedamaks ja tasakaalustatumaks.
Kõrge kvaliteet – aktiivne kuivpärm Enovini® OK WHITE võimaldab teil valmistada parima koduveini alkoholisisaldusega kuni 14%!
Koostis: Saccharomyces cerevisiae, emulgaator: sorbitol monostearate.
Pakendis on 7 g pärmi , mis on arvestatud kuni 35 liitri veini virde kääritamiseks.

Pakend 7 g
Säilitada kuivas ja jahedas.

  • E-pood: 45
  • Rapla: 11
  • Tartu: 11
  • Vändra: 5
  • Pärnu: 10
  • Rakvere: 7
  • Jõgeva: 9
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik: pk

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Sega kotikese sisu 100 ml keedetud veega, mis on jahutatud temperatuurini 30°C. Jätke segu seisma 20 minutiks toatemperatuurile. Seejärel valage saadud lahus veini virdesse kääritusnõus.  Soovitatav algne suhkrusisaldus partiis peaks olema kuni 18°Blg ja selle happesus: 16 g/L (soovitavalt 12-13 g/l). Parim käärimistemperatuur on 18-20°C.
Kääritamise 5. ja 10. päeval lisage suhkrulahust  50 g/l.
Enovini® OK WHITE on veinipärm, mis vähendab õunhapet sisaldavatest valgetest puuviljadest valmistatud veini happesust. See pärm on mõeldud eelkõige õuntele ja valgetele viinamarjadele. Nende abil saad valmistada tasakaalustatud, maitsva ja maheda, rikkaliku puuviljase buketiga veini.
Enovini® OK WHITE pärmi happesust vähendavad omadused võimaldavad saada madalama magususega (poolmagusad ja poolkuiv) maitsvad veinid.
Tasakaalustatud veinimaitse ja aroom – selle pärmi abil valmistatud veinil on lisaks mahedale maitsele ka huvitav puuviljane aroom.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasutamine: Sega kotikese sisu 100 ml keedetud veega, mis on jahutatud temperatuurini 30°C. Jätke segu seisma 20 minutiks toatemperatuurile. Seejärel valage saadud lahus veini virdesse kääritusnõus.  Soovitatav algne suhkrusisaldus partiis peaks olema kuni 18°Blg ja selle happesus: 16 g/L (soovitavalt 12-13 g/l). Parim käärimistemperatuur on 18-20°C.
Kääritamise 5. ja 10. päeval lisage suhkrulahust  50 g/l.
Enovini® OK WHITE on veinipärm, mis vähendab õunhapet sisaldavatest valgetest puuviljadest valmistatud veini happesust. See pärm on mõeldud eelkõige õuntele ja valgetele viinamarjadele. Nende abil saad valmistada tasakaalustatud, maitsva ja maheda, rikkaliku puuviljase buketiga veini.
Enovini® OK WHITE pärmi happesust vähendavad omadused võimaldavad saada madalama magususega (poolmagusad ja poolkuiv) maitsvad veinid.
Tasakaalustatud veinimaitse ja aroom – selle pärmi abil valmistatud veinil on lisaks mahedale maitsele ka huvitav puuviljane aroom.