Rooma pott ümar 4L kaanega

32.00

Tootekood: 5904816002676 Kategooriad: ,

Keraamiline Rooma pott on ümara kujuga, mistõttu sobib see eriti hästi leiva, saiade, kookide, vormiroogade küpsetamiseks.
Rooma pott on universaalne kööginõu, millega saab valmistada praktiliselt kõiki roogasid.
Savinõu poorne struktuur laseb küpsetamisel vett välja, see tagab, et Rooma potis valmistatud toit on väljast krõbe ja seest mahlane.
Mõõdud : 33 x 27 x 17 cm
Maht 4 L
Kaal 3.33 kg

  • E-pood: 2
  • Rapla: 2
  • Tartu: 1
  • Vändra: 2
  • Pärnu: 1
  • Rakvere: 1
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 32 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Soovitused poti kasutamiseks:

– Enne igakordset kasutamist tuleb potti 10-15 minutit  vees leotada. Pott tuleks leotada tervena, koos kaanega. Järgmisena tuleb see panna jahedasse ahju. 

-Krõbeda roa saamiseks eemalda poti kaas 10 minutit enne küpsetamise lõppu.

– Enne leiva küpsetamist määrige poti pind rasva,  või , õliga ja puistake riivsaia või jahuga, et küpsetatud päts oleks lihtsam välja võtta.

– Ärge asetage potti otse gaasipõleti või elektroonilise pliidiplaadi kohale.

– Savipott ei talu järske temperatuuri muutusi. 

– Ärge valage kuuma potti külma vedelikku.

– Maksimaalne soovitatav küpsetamise/röstimise temperatuur savipagaris on 200°C.

– Pott on mõeldud kasutamiseks gaasi- ja elektriahjudes.

Pesemine ja puhastamine:

Pärast potti kasutamist tuleb seda paar korda soojas vees leotada ja seejärel käsna või pehme harjaga pesta.Püsiva mustuse saab eemaldada söögisoodaga. Aeg-ajalt tasub potti äädikaga vees keeta, et lõhnad neutraliseerida. Toode ei ole nõudepesumasinas pestav.

Pärast pesemist tuleks potil lasta täielikult kuivada ja seejärel hoida lahtiselt, kõige parem tuuletõmbega kohas.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Soovitused poti kasutamiseks:

– Enne igakordset kasutamist tuleb potti 10-15 minutit  vees leotada. Pott tuleks leotada tervena, koos kaanega. Järgmisena tuleb see panna jahedasse ahju. 

-Krõbeda roa saamiseks eemalda poti kaas 10 minutit enne küpsetamise lõppu.

– Enne leiva küpsetamist määrige poti pind rasva,  või , õliga ja puistake riivsaia või jahuga, et küpsetatud päts oleks lihtsam välja võtta.

– Ärge asetage potti otse gaasipõleti või elektroonilise pliidiplaadi kohale.

– Savipott ei talu järske temperatuuri muutusi. 

– Ärge valage kuuma potti külma vedelikku.

– Maksimaalne soovitatav küpsetamise/röstimise temperatuur savipagaris on 200°C.

– Pott on mõeldud kasutamiseks gaasi- ja elektriahjudes.

Pesemine ja puhastamine:

Pärast potti kasutamist tuleb seda paar korda soojas vees leotada ja seejärel käsna või pehme harjaga pesta.Püsiva mustuse saab eemaldada söögisoodaga. Aeg-ajalt tasub potti äädikaga vees keeta, et lõhnad neutraliseerida. Toode ei ole nõudepesumasinas pestav.

Pärast pesemist tuleks potil lasta täielikult kuivada ja seejärel hoida lahtiselt, kõige parem tuuletõmbega kohas.