Veinipärm Meeveinile Enovini 10g

3.45

Ühiku hind: 345.00/kg

Tootekood: 5908277711979 Kategooriad: , ,

Veinipärm Meeveinile on spetsiaalne kuivpärm 10-25L meeveini või mõdu valmistamiseks.
Veinipärmil on suurepärane taluvus kõrge suhkru ja alkoholi kontsentratsiooni suhtes.

Pakend 10 g

  • E-pood: 20
  • Rapla: 8
  • Tartu: 7
  • Vändra: 2
  • Rakvere: 4
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Pärm ei vaja eelnevat äratamist. Segage paki sisu 100ml eelnevalt keedetud ja 30°C-ni jahutatud vees. Laske 20 minutit seista, seejärel valage kääritatava meesegu sisse.
Lisage B1-vitamiini toitaineid koguses 4,5–11 g/10–25 l virde kohta. pH alandamiseks on soovitatav lisada happesuse regulaatorit Kwasomixi koguses 15–30 g 10–25 l mõdu virde kohta.

Veini baasi happesuse suurendamiseks on soovitatav lisada happesuse regulaatorit Kwasomixi koguses 18–46 g 10–25 l virde kohta. Optimaalne happesus käärimise alguses: 4–4,5 g/l.
Sellel pärmil on suurepärane taluvus kõrge suhkru- ja alkoholikontsentratsiooni suhtes ning seda iseloomustab lühikese ahelaga rasvhapete, sulfitite ja atseetaldehüüdi madal tootmine.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasutamine: Pärm ei vaja eelnevat äratamist. Segage paki sisu 100ml eelnevalt keedetud ja 30°C-ni jahutatud vees. Laske 20 minutit seista, seejärel valage kääritatava meesegu sisse.
Lisage B1-vitamiini toitaineid koguses 4,5–11 g/10–25 l virde kohta. pH alandamiseks on soovitatav lisada happesuse regulaatorit Kwasomixi koguses 15–30 g 10–25 l mõdu virde kohta.

Veini baasi happesuse suurendamiseks on soovitatav lisada happesuse regulaatorit Kwasomixi koguses 18–46 g 10–25 l virde kohta. Optimaalne happesus käärimise alguses: 4–4,5 g/l.
Sellel pärmil on suurepärane taluvus kõrge suhkru- ja alkoholikontsentratsiooni suhtes ning seda iseloomustab lühikese ahelaga rasvhapete, sulfitite ja atseetaldehüüdi madal tootmine.