Kirjeldus
Kas olete taimetoitlane? Kas väldite loomset päritolu tooteid, kuid soovite nautida maitsvaid juustusid ilma koostisosade pärast muretsemata? Meil on selleks meetod! Valmistage oma lemmik kodujuustu, kollast juustu ja hallitusjuustu ise kodus – see on meie vedela mikrobioloogilise laabi abil äärmiselt lihtne!
Mikrobioloogiline laap on Rhizomucor miehei seentest saadud ensümaatiline preparaat, mis on vasika maost saadava laabi ideaalne asendaja. Selle toote abil saate valmistada oma lemmikjuustu igat tüüpi värskest piimast: lehmapiimast (ka pastöriseeritud madalal temperatuuril (kuni 74 °C)), kitsepiimast ja lambapiimast, samuti taimse piimaga rikastatud piimast, muretsemata lõpptoote koostise pärast!
Üks pakend sisaldab 30 ml laapi aktiivsusega 250 000 MCU/ml. Vaid 10 tilka on piisav, et valmistada juustu 10 liitrist täispiimast! Vedel vorm hõlbustab toote doseerimist, kuna seda ei pea kaaluma, muutes juustu valmistamise veelgi lihtsamaks ja meeldivamaks!
Pärast avamist tuleb toodet hoida tihedalt suletuna külmkapis.
Kasutamine:
Lisage 30°C-ni kuumutatud piimale sobiv kogus kaltsiumkloriidi, mis on eelnevalt lahustatud väheses koguses keedetud vees. Segage kõik läbi ja laske 10 minutit seista. Seejärel kuumutage piim temperatuurini 37–38°C ja lisage sobiv kogus laabi, mis on eelnevalt lahustatud 50ml keedetud ja 37–38°C jahutatud vees. Segage hoolikalt. Lõpetage segamine ja oodake 50–70 minutit, kuni moodustub kindel kohupiim. Lõigake moodustunud kohupiim 1–1,5 cm kuubikuteks. Segage saadud terad läbi ja umbes 5 minuti pärast valage need sõelaga juustukangaga vooderdatud vormi. Laske juustul 20–24 tundi seista. Pöörake seda iga paari tunni tagant.
Säilitamine: Pärast avamist tuleb toodet hoida tihedalt suletuna külmkapis.
Koostisosad: mikrobioloogiline laap, naatriumkloriid, säilitusaine: naatriumbensoaat
Toode sobib ca 500 l piima kalgendamiseks.
Maht: 30 ml
Pudel on varustatud koos sobiva tilgutiga.











