Uus
toode

Juustulaap vedel mikrobioloogiline STRONG – 30ml

12.50

Ühiku hind: 0.42/ml

See suurepärane mikrobioloogiline laap on ideaalne koduse juustu valmistamiseks – saate valmistada igat tüüpi laabijuustu (värsket, lühilaagerdunud, pikalt laagerdunud, hallitusjuustu jne), mida iseloomustab ainulaadne maitse ja aroom.
Lisaks sobib see laap hästi ka taimetoitlastele, kuna ei sisalda loomset päritolu koostisosi ja on valmistatud seentest Rhizomucor miehei – see tähendab, et saate seda kasutada oma lemmikjuustu valmistamiseks, muretsemata nende koostise pärast!
Pakend sisaldab 30ml laapi suure aktiivsusega 250 000 MCU/ml, tänu millele piisab 10 tilgast kuni 10 liitri piima valmistamiseks! Terve pudel laapi sobib kuni 500 liitri piima jaoks.
See universaalne laap sobib erinevat tüüpi juustude valmistamiseks värskest lehmapiimast (ka pastöriseeritud madalal temperatuuril (kuni 74 °C)), kitsepiimast ja lambapiimast, samuti taimse (soja-, riisi- või kookospiimaga) rikastatud piimast.
Koostis: mikrobioloogiline laap, naatriumkloriid, säilitusaine: naatriumbensoaat

Maht: 30ml

  • E-pood: 3
  • Rapla: 3
  • Tartu: 3
  • Vändra: 2
  • Rakvere: 2
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 12 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Kas olete taimetoitlane? Kas väldite loomset päritolu tooteid, kuid soovite nautida maitsvaid juustusid ilma koostisosade pärast muretsemata? Meil on selleks meetod! Valmistage oma lemmik kodujuustu, kollast juustu ja hallitusjuustu ise kodus – see on meie vedela mikrobioloogilise laabi abil äärmiselt lihtne!

Mikrobioloogiline laap on Rhizomucor miehei seentest saadud ensümaatiline preparaat, mis on vasika maost saadava laabi ideaalne asendaja. Selle toote abil saate valmistada oma lemmikjuustu igat tüüpi värskest piimast: lehmapiimast (ka pastöriseeritud madalal temperatuuril (kuni 74 °C)), kitsepiimast ja lambapiimast, samuti taimse piimaga rikastatud piimast, muretsemata lõpptoote koostise pärast!

Üks pakend sisaldab 30 ml laapi aktiivsusega 250 000 MCU/ml. Vaid 10 tilka on piisav, et valmistada juustu 10 liitrist täispiimast! Vedel vorm hõlbustab toote doseerimist, kuna seda ei pea kaaluma, muutes juustu valmistamise veelgi lihtsamaks ja meeldivamaks!

Pärast avamist tuleb toodet hoida tihedalt suletuna külmkapis.

Kasutamine:
Lisage 30°C-ni kuumutatud piimale sobiv kogus kaltsiumkloriidi, mis on eelnevalt lahustatud väheses koguses keedetud vees. Segage kõik läbi ja laske 10 minutit seista. Seejärel kuumutage piim temperatuurini 37–38°C ja lisage sobiv kogus laabi, mis on eelnevalt lahustatud 50ml keedetud ja 37–38°C jahutatud vees. Segage hoolikalt. Lõpetage segamine ja oodake 50–70 minutit, kuni moodustub kindel kohupiim. Lõigake moodustunud kohupiim 1–1,5 cm kuubikuteks. Segage saadud terad läbi ja umbes 5 minuti pärast valage need sõelaga juustukangaga vooderdatud vormi. Laske juustul 20–24 tundi seista. Pöörake seda iga paari tunni tagant.

Säilitamine: Pärast avamist tuleb toodet hoida tihedalt suletuna külmkapis.

Koostisosad: mikrobioloogiline laap, naatriumkloriid, säilitusaine: naatriumbensoaat

Toode sobib ca 500 l piima kalgendamiseks.
Maht: 30 ml
Pudel on varustatud koos sobiva tilgutiga.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kas olete taimetoitlane? Kas väldite loomset päritolu tooteid, kuid soovite nautida maitsvaid juustusid ilma koostisosade pärast muretsemata? Meil on selleks meetod! Valmistage oma lemmik kodujuustu, kollast juustu ja hallitusjuustu ise kodus – see on meie vedela mikrobioloogilise laabi abil äärmiselt lihtne!

Mikrobioloogiline laap on Rhizomucor miehei seentest saadud ensümaatiline preparaat, mis on vasika maost saadava laabi ideaalne asendaja. Selle toote abil saate valmistada oma lemmikjuustu igat tüüpi värskest piimast: lehmapiimast (ka pastöriseeritud madalal temperatuuril (kuni 74 °C)), kitsepiimast ja lambapiimast, samuti taimse piimaga rikastatud piimast, muretsemata lõpptoote koostise pärast!

Üks pakend sisaldab 30 ml laapi aktiivsusega 250 000 MCU/ml. Vaid 10 tilka on piisav, et valmistada juustu 10 liitrist täispiimast! Vedel vorm hõlbustab toote doseerimist, kuna seda ei pea kaaluma, muutes juustu valmistamise veelgi lihtsamaks ja meeldivamaks!

Pärast avamist tuleb toodet hoida tihedalt suletuna külmkapis.

Kasutamine:
Lisage 30°C-ni kuumutatud piimale sobiv kogus kaltsiumkloriidi, mis on eelnevalt lahustatud väheses koguses keedetud vees. Segage kõik läbi ja laske 10 minutit seista. Seejärel kuumutage piim temperatuurini 37–38°C ja lisage sobiv kogus laabi, mis on eelnevalt lahustatud 50ml keedetud ja 37–38°C jahutatud vees. Segage hoolikalt. Lõpetage segamine ja oodake 50–70 minutit, kuni moodustub kindel kohupiim. Lõigake moodustunud kohupiim 1–1,5 cm kuubikuteks. Segage saadud terad läbi ja umbes 5 minuti pärast valage need sõelaga juustukangaga vooderdatud vormi. Laske juustul 20–24 tundi seista. Pöörake seda iga paari tunni tagant.

Säilitamine: Pärast avamist tuleb toodet hoida tihedalt suletuna külmkapis.

Koostisosad: mikrobioloogiline laap, naatriumkloriid, säilitusaine: naatriumbensoaat

Toode sobib ca 500 l piima kalgendamiseks.
Maht: 30 ml
Pudel on varustatud koos sobiva tilgutiga.