Juuretis jogurti valmistamiseks 2×0,5g

4.10

Tootekood: 4744780015040 Kategooriad: ,

Jogurti valmistamise juuretis . Juuretisekultuurid Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus annavad hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad piimal õigesti hapneda. Nordwise® juuretis jogurti valmistamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi ning annab lisandväärtuse suurendades heade piimhappebakterite hulka mikrobiootas. Säilitamine: +2…+6 °C juures. Tootja: BioCC OÜ Pakend 2x 0,5g.

  • Rapla: 6
  • Tartu: 4
  • Vändra: 3
  • Pärnu: 4
  • Rakvere: 4
  • Jõgeva: 3
  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht