Uus
toode

Juustulaap vedel mikrobioloogiline – 50ml

7.50

Ühiku hind: 0.15/ml

See suurepärane mikrobioloogiline laap on vegan ensüümipreparaat, mis saadakse Rhizomucor miehei mikroobitüvede kontrollitud kääritamise teel.
Väga efektiivne mikrobioloogiline laap on ensüüm, mis võimaldab piimal kiiresti ja tõhusalt koaguleeruda, mis on juustutootmisprotsessis ülioluline.
Vegantoode – seda mikrobioloogilist laapi soovitatakse ka veganitele ja taimetoitlastele ning seda saab kasutada mitmesuguste juustude valmistamiseks, sealhulgas lehmapiimast, kitsepiimast ja sojapiimast valmistatud juustude valmistamiseks.
Lisaks on selle mikrobioloogilise laabi kasutamine ka äärmiselt lihtne ja vajalikku annust saab hõlpsalt arvutada sõltuvalt juustu valmistamiseks kasutatud piima kogusest.

Pudel sisaldab 50ml vedelas oleksu mikrobioloogilist laapi.

  • E-pood: 6
  • Rapla: 2
  • Tartu: 2
  • Vändra: 3
  • Rakvere: 1
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 7 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Mikrobioloogiline laap on taimne ensüümipreparaat, mida kasutatakse piima kiireks ja tõhusaks koaguleerumiseks juustutootmise ajal. See Rhizomucor miehei tüvede kontrollitud kääritamise teel saadud ülitõhus ensüüm on kasutatav mitmesuguste juustude tootmiseks lehmapiimast, kitsepiimast või sojapiimast. See on tervisele ohutu, vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele ning on soovitatav veganitele ja taimetoitlastele. Tänu hõlpsasti arvutatavale doseerimisele ja lihtsale kasutusviisile on mikrobioloogiline laap ideaalne lahendus juustu koduseks tootmiseks.

Kasutamine:
Valage piim potti, lisage pakendil näidatud koguses kaltsiumkloriidi, mis on eelnevalt lahustatud väheses koguses leiges, eelnevalt keedetud vees, ja segage hoolikalt. Kuumutage kõik temperatuurini 38°C.
Kui piim on saavutanud soovitud temperatuuri, lisage väheses koguses eelnevalt keedetud, jahutatud vees lahustatud laapi. Soovitame kasutada 8–10 tilka liitri piima kohta.
Segage kõik õrnalt ja laske kaane all umbes 40–60 minutit seista, kuni moodustub kohupiim.

Lisamärkused:
Laabi nõuetekohaseks toimimiseks on piima pH optimaalne vahemik 6–7.
Aktiivsus – 10 000 MCU/ml
Pudel on koos sobiva tilgutiga.

Selleks, et laap säilitaks oma ensümaatilised omadused võimalikult kaua, tuleks seda säilitada temperatuuril ≈ 5°C.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Mikrobioloogiline laap on taimne ensüümipreparaat, mida kasutatakse piima kiireks ja tõhusaks koaguleerumiseks juustutootmise ajal. See Rhizomucor miehei tüvede kontrollitud kääritamise teel saadud ülitõhus ensüüm on kasutatav mitmesuguste juustude tootmiseks lehmapiimast, kitsepiimast või sojapiimast. See on tervisele ohutu, vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele ning on soovitatav veganitele ja taimetoitlastele. Tänu hõlpsasti arvutatavale doseerimisele ja lihtsale kasutusviisile on mikrobioloogiline laap ideaalne lahendus juustu koduseks tootmiseks.

Kasutamine:
Valage piim potti, lisage pakendil näidatud koguses kaltsiumkloriidi, mis on eelnevalt lahustatud väheses koguses leiges, eelnevalt keedetud vees, ja segage hoolikalt. Kuumutage kõik temperatuurini 38°C.
Kui piim on saavutanud soovitud temperatuuri, lisage väheses koguses eelnevalt keedetud, jahutatud vees lahustatud laapi. Soovitame kasutada 8–10 tilka liitri piima kohta.
Segage kõik õrnalt ja laske kaane all umbes 40–60 minutit seista, kuni moodustub kohupiim.

Lisamärkused:
Laabi nõuetekohaseks toimimiseks on piima pH optimaalne vahemik 6–7.
Aktiivsus – 10 000 MCU/ml
Pudel on koos sobiva tilgutiga.

Selleks, et laap säilitaks oma ensümaatilised omadused võimalikult kaua, tuleks seda säilitada temperatuuril ≈ 5°C.