Mahlaaurutaja roostevaba, 8l

75.00

Mahlaauruti on suurepärane abiline köögis, kui on tarvis kodus valminud marjadest ja puuviljadest mahla aurutada või moosi keeta.
See on valmistatud tugevast roostevabast terasest.
Sobib kasutamiseks erinevat tüüpi pliitidel.
Komplekt koosneb kolmest üksteise peale asetatavast nõust.
Tohib pesta nõudepesumasinas.
Toote mõõdud: Pikkus 34cm, laius 25cm, kõrgus 40cm,
Maht 8 liitrit.

  • E-pood: 3
  • Rapla: 2
  • Tartu: 1
  • Vändra: 1
  • Rakvere: 1
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 75 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

See mahlaauruti on praktiline seade, mis on iga koduste moosihuvilise köögis väga kasulik. See võimaldab valmistada maitsvaid ja tervislikke mahlu terveks aastaks nii perele kui ka sõpradele. Mahlapressi hindavad eriti need, kellel on aiad, tagaaiad või viljapuuaiad ning kes soovivad ise hooajalistest puuviljadest mahla nautida. Selle mahutite komplekti saab kasutada ka aurutajana.

Kasulik ja mõeldud erinevate puuviljade mahlaks tegemiseks – mõeldud mahla valmistamiseks erinevatest puuviljadest – aia- ja metsamarjadest, pehmetest, poolkõvadest või kõvadest.
Täiusliku mahla kiire valmistamine – täiusliku mahla saab isegi kõige kõvematest puuviljadest kuni ühe tunniga.
Mugav kasutamine – mahlapress on mõeldud kasutamiseks igat tüüpi pliidiplaatidel. Komplekti ettevalmistamine on väga lihtne – piisab kolme mahuti õiges järjekorras virnastamisest. Valmis mahla saab lihtsalt otse pudelitesse või purkidesse valada tühjendusvooliku abil.
Efektiivsus – 8-liitrine mahlaaurutaja on ökonoomne lahendus, mis võimaldab töödelda veelgi rohkem puuvilju ja saada suurema koguse mahla. Vajadusel saab seda seadet kasutada ka tõhusa aurutajana.
Kõrge kvaliteet – mahlapress on valmistatud väga tugevast roostevabast terasest, mis on vastupidav pingele ja temperatuurile.

Komplekt koosneb kolmest virnastatud mahutist, kaanest ja klambriga voolikust. Ülemine mahuti (nr 1) – puuviljadele ja marjadele (kuni 8 liitrit). Keskmine mahuti (nr 2) – mahlale, mida saab kaasasoleva äravooluvooliku abil pudelitesse või purkidesse valada. Alumine mahuti (nr 3) – veele. Mahlapressi saab kasutada igat tüüpi pliidiplaadil.

Komplekti saab edukalt kasutada ka aurutajana.

Mahlapress on valmistatud väga tugevast roostevabast terasest, mis on vastupidav pingele ja temperatuurile. Õige kasutamise korral vastavalt kasutusjuhendis toodud soovitustele teenib see teid aastaid.

Mahlapressi kasutamine
1. Täitke anum nr 3 veega umbes 2 cm ülemisest servast allapoole. Seejärel paigaldage sellele anum nr 2 ja asetage anum nr 1 kõige peale. Pange eelnevalt ettevalmistatud ja pestud puuviljad anumasse nr 1. Pehmed marjad, näiteks mustikad, maasikad, vaarikad või mustsõstrad, tuleks panna tervelt – ilma tükkideta. Kõvad puuviljad, näiteks õunad või pirnid, tuleks lõigata alla 3cm suurusteks tükkideks. Valage puuviljadele 100–600g suhkrut, olenevalt sellest, kui hapu on antud puuvili ja kui magusat soovite valmis mahla. Pange komplektile kaas peale ja sulgege vooliku klamber (soovitatav on haakida voolik anuma 2 kõrva külge).
2. Asetage ettevalmistatud komplekt soojusallikale (gaasipliit, elektripliit jne) ja laske vesi aeglaselt keema tõusta. Pärast vee keemist vähendage kuumust, et anuma ümber ei tekiks liigset auru. Kõrgema temperatuuri ja eralduva auru mõjul eraldavad puuviljad mahla, mis on kogunenud anumasse nr 2.
3. Mahla saamiseks kuluv aeg, arvutatuna vee keemiseni minemisest (auru ilmumine ülemisse anumasse), on:
– pehmete puuviljade (nt maasikate, vaarikate) puhul: 20–30 minutit;
– poolkõvade puuviljade (nt mustsõstrad, pohlad) puhul: 30–40 minutit;
– kõvade puuviljade (nt õunad, pirnid) puhul: 45–60 minutit.

Juhendis olevad tabelid näitavad iga puuviljaliigi ligikaudset keetmisaega, ligikaudset lisatava suhkru kogust ja eeldatavat saadava mahla kogust.

Umbes 15 minutit pärast vee keemist avage äravooluvooliku klamber – valage kogunev mahl vooliku abil otse pudelitesse või purkidesse. Kohe pärast täitmist sulgege need kroonkorkide või keeratavate keeratavate korkide/kaantega. Pange täidetud pudelid ja/või purgid, mis on suletud kroonkorkide või keeratavate korkide/kaantega, veega potti ja pastöriseerige neid 30 minutit (arvestades vee keemise hetkest).

Tähelepanu! Kvaliteetse ja pika säilivusajaga mahla saamiseks on vaja kõiki selle valmistamise ajal tehtavaid toiminguid teha äärmise puhtusega. Mahlapressi elementide puhastamiseks kasutage saadaolevaid nõudepesuvahendeid. Vältige siiski karedaid harju, küürimiskäsnasid või pulbreid, mis võivad kriimustada. Peske purgid, pudelid, kroonkorgid ja keeratavad korgid samuti põhjalikult. Hea mõte on neid paar tundi varem pesta ja lasta neil suu allapoole kuivada.

: PDF

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

See mahlaauruti on praktiline seade, mis on iga koduste moosihuvilise köögis väga kasulik. See võimaldab valmistada maitsvaid ja tervislikke mahlu terveks aastaks nii perele kui ka sõpradele. Mahlapressi hindavad eriti need, kellel on aiad, tagaaiad või viljapuuaiad ning kes soovivad ise hooajalistest puuviljadest mahla nautida. Selle mahutite komplekti saab kasutada ka aurutajana.

Kasulik ja mõeldud erinevate puuviljade mahlaks tegemiseks – mõeldud mahla valmistamiseks erinevatest puuviljadest – aia- ja metsamarjadest, pehmetest, poolkõvadest või kõvadest.
Täiusliku mahla kiire valmistamine – täiusliku mahla saab isegi kõige kõvematest puuviljadest kuni ühe tunniga.
Mugav kasutamine – mahlapress on mõeldud kasutamiseks igat tüüpi pliidiplaatidel. Komplekti ettevalmistamine on väga lihtne – piisab kolme mahuti õiges järjekorras virnastamisest. Valmis mahla saab lihtsalt otse pudelitesse või purkidesse valada tühjendusvooliku abil.
Efektiivsus – 8-liitrine mahlaaurutaja on ökonoomne lahendus, mis võimaldab töödelda veelgi rohkem puuvilju ja saada suurema koguse mahla. Vajadusel saab seda seadet kasutada ka tõhusa aurutajana.
Kõrge kvaliteet – mahlapress on valmistatud väga tugevast roostevabast terasest, mis on vastupidav pingele ja temperatuurile.

Komplekt koosneb kolmest virnastatud mahutist, kaanest ja klambriga voolikust. Ülemine mahuti (nr 1) – puuviljadele ja marjadele (kuni 8 liitrit). Keskmine mahuti (nr 2) – mahlale, mida saab kaasasoleva äravooluvooliku abil pudelitesse või purkidesse valada. Alumine mahuti (nr 3) – veele. Mahlapressi saab kasutada igat tüüpi pliidiplaadil.

Komplekti saab edukalt kasutada ka aurutajana.

Mahlapress on valmistatud väga tugevast roostevabast terasest, mis on vastupidav pingele ja temperatuurile. Õige kasutamise korral vastavalt kasutusjuhendis toodud soovitustele teenib see teid aastaid.

Mahlapressi kasutamine
1. Täitke anum nr 3 veega umbes 2 cm ülemisest servast allapoole. Seejärel paigaldage sellele anum nr 2 ja asetage anum nr 1 kõige peale. Pange eelnevalt ettevalmistatud ja pestud puuviljad anumasse nr 1. Pehmed marjad, näiteks mustikad, maasikad, vaarikad või mustsõstrad, tuleks panna tervelt – ilma tükkideta. Kõvad puuviljad, näiteks õunad või pirnid, tuleks lõigata alla 3cm suurusteks tükkideks. Valage puuviljadele 100–600g suhkrut, olenevalt sellest, kui hapu on antud puuvili ja kui magusat soovite valmis mahla. Pange komplektile kaas peale ja sulgege vooliku klamber (soovitatav on haakida voolik anuma 2 kõrva külge).
2. Asetage ettevalmistatud komplekt soojusallikale (gaasipliit, elektripliit jne) ja laske vesi aeglaselt keema tõusta. Pärast vee keemist vähendage kuumust, et anuma ümber ei tekiks liigset auru. Kõrgema temperatuuri ja eralduva auru mõjul eraldavad puuviljad mahla, mis on kogunenud anumasse nr 2.
3. Mahla saamiseks kuluv aeg, arvutatuna vee keemiseni minemisest (auru ilmumine ülemisse anumasse), on:
– pehmete puuviljade (nt maasikate, vaarikate) puhul: 20–30 minutit;
– poolkõvade puuviljade (nt mustsõstrad, pohlad) puhul: 30–40 minutit;
– kõvade puuviljade (nt õunad, pirnid) puhul: 45–60 minutit.

Juhendis olevad tabelid näitavad iga puuviljaliigi ligikaudset keetmisaega, ligikaudset lisatava suhkru kogust ja eeldatavat saadava mahla kogust.

Umbes 15 minutit pärast vee keemist avage äravooluvooliku klamber – valage kogunev mahl vooliku abil otse pudelitesse või purkidesse. Kohe pärast täitmist sulgege need kroonkorkide või keeratavate keeratavate korkide/kaantega. Pange täidetud pudelid ja/või purgid, mis on suletud kroonkorkide või keeratavate korkide/kaantega, veega potti ja pastöriseerige neid 30 minutit (arvestades vee keemise hetkest).

Tähelepanu! Kvaliteetse ja pika säilivusajaga mahla saamiseks on vaja kõiki selle valmistamise ajal tehtavaid toiminguid teha äärmise puhtusega. Mahlapressi elementide puhastamiseks kasutage saadaolevaid nõudepesuvahendeid. Vältige siiski karedaid harju, küürimiskäsnasid või pulbreid, mis võivad kriimustada. Peske purgid, pudelid, kroonkorgid ja keeratavad korgid samuti põhjalikult. Hea mõte on neid paar tundi varem pesta ja lasta neil suu allapoole kuivada.