Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€4.50
Prantsuse pärm, mis on mõeldud siidrite ja vahuveinide kääritamiseks. 23 liitri siidri/vahuveini valmistamiseks.
Pakis toodet 10 grammi.
Ühik: tk
Kasutamine: 1kg suhkrut segada mahlaga, panna käärima. Käärib keskmiselt 4-5 päeva, seejärel kallata käärimisnõusse ja lisada veel 100g suhkrut käärimise jaoks. Hoida toatemperatuuril (20 kraadi C) nädal aega. Siidriks sobivad magusamad, aga mitte happevaesed õunad. Kuna 2% suhkrut annab käärimisel pea 1% alkoholi, siis ei saa kõigi õunte puhul head siidrit. Suvisortidest on siidri valmistamiseks sobilikumad ‘Valge klaar’, ‘Krügeri tuviõun’ ja ‘Suislepp’, sügissortidest ‘Dolgo’, ‘Kitaika’, ‘Aia ilu’ ja ‘Borovinka’. Siider tarvitatakse aasta jooksul, sest pikemal säilitamisel langeb joogi kvaliteet: muutub maitse ja kaob süsihappegaasi meeldiv toime.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi