Soolsuse mõõtja

8.65

See kvaliteetne soolasuse mõõtur on asendamatu abiline köögis, kui kasutate soolamist.
Sobib nii soolaliha, -singi, kala ja juustu soolalahuste täpseks valmistamiseks, aga ka näiteks kurkide, tomatite ja muude köögiviljade soolalahuste ja marinaadide soolasisalduse täpseks mõõtmiseks.

Testitava vedeliku temperatuur peab olema +20° C. Soolamõõtur on kalibreeritud sellele temperatuurile.
Pikkus 20 cm.

Pakend 1 tk.

  • E-pood: 9
  • Rapla: 2
  • Vändra: 2
  • Rakvere: 2
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 8 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Köögis asendamatu – soolamõõtur sobib ideaalselt liha, kala ja juustu soolamisel ja tootmisel kasutatavate lahuste, soolvete ja marineeritud kurkide soolsuse mõõtmiseks!
Kvaliteetne – soolamõõtur on valmistatud kvaliteetsest läbipaistvast klaasist (areomeeter) ja plastist (mõõtesilinder), mis sobib toiduga kokkupuutumiseks.
Lihtne kasutada – soola kontsentratsiooni mõõtmine soolvees on äärmiselt lihtne! Valage lihtsalt testitud soolvesi kitsasse mõõtesilindrisse, asetage ujuk sisse ja lugege seejärel mõõt.
Selge skaala – selge värviline skaala aitab teil tulemust lugeda ja kohe teada saada lahuse kontsentratsiooni [g] soola 1 liitri vee kohta.
Optimaalsed töötingimused – kuna soolamõõtur on kalibreeritud temperatuuril 20°C, on soovitatav, et testitud vedeliku temperatuur oleks katse ajal sarnane.

Väikese ülevaatliku video leiate siit: https://youtu.be/iBrg6CSFnqA
 

Soovitav keskmine soola kogus erinevates soolvetes ja marinaadides

Kurgisoolvesi

Soola 1 liitri vee kohta
Madala soolasisaldusega kurgisoolvesiKurgisoolvesi
15 – 20g20 – 30g

 

Kala soolvesi

Soola 1 liitri vee kohtakala kaalsoolamise aeg
30 – 40gkuni 1kg8 – 24h
40 – 50gkuni 2kg8 – 24h
50 – 60gkuni 3kg8 – 24h

 

Liha soolvesi

Soola 1 liitri vee kohtasoolamise aeg
60 – 100gkuni 14 päeva
100 – 150g7 – 10 päeva

 

Juustu soolvesi


Soola 1 liitri vee kohta
juustu tüüp,
kaaluga kuni 1kg
soolamise aeg
130 – 150gkodujuust ürtidega8h
90 – 120gtugeva kontsistendiga juust4h
130 – 170gFeta-tüüpi juust2 – 5 päeva
 
  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Köögis asendamatu – soolamõõtur sobib ideaalselt liha, kala ja juustu soolamisel ja tootmisel kasutatavate lahuste, soolvete ja marineeritud kurkide soolsuse mõõtmiseks!
Kvaliteetne – soolamõõtur on valmistatud kvaliteetsest läbipaistvast klaasist (areomeeter) ja plastist (mõõtesilinder), mis sobib toiduga kokkupuutumiseks.
Lihtne kasutada – soola kontsentratsiooni mõõtmine soolvees on äärmiselt lihtne! Valage lihtsalt testitud soolvesi kitsasse mõõtesilindrisse, asetage ujuk sisse ja lugege seejärel mõõt.
Selge skaala – selge värviline skaala aitab teil tulemust lugeda ja kohe teada saada lahuse kontsentratsiooni [g] soola 1 liitri vee kohta.
Optimaalsed töötingimused – kuna soolamõõtur on kalibreeritud temperatuuril 20°C, on soovitatav, et testitud vedeliku temperatuur oleks katse ajal sarnane.

Väikese ülevaatliku video leiate siit: https://youtu.be/iBrg6CSFnqA
 

Soovitav keskmine soola kogus erinevates soolvetes ja marinaadides

Kurgisoolvesi

Soola 1 liitri vee kohta
Madala soolasisaldusega kurgisoolvesiKurgisoolvesi
15 – 20g20 – 30g

 

Kala soolvesi

Soola 1 liitri vee kohtakala kaalsoolamise aeg
30 – 40gkuni 1kg8 – 24h
40 – 50gkuni 2kg8 – 24h
50 – 60gkuni 3kg8 – 24h

 

Liha soolvesi

Soola 1 liitri vee kohtasoolamise aeg
60 – 100gkuni 14 päeva
100 – 150g7 – 10 päeva

 

Juustu soolvesi


Soola 1 liitri vee kohta
juustu tüüp,
kaaluga kuni 1kg
soolamise aeg
130 – 150gkodujuust ürtidega8h
90 – 120gtugeva kontsistendiga juust4h
130 – 170gFeta-tüüpi juust2 – 5 päeva