Uus
toode

Veinipärm Enovini kuivale veinile 7g

3.00

Tootekood: 5904816917741 Kategooriad: , ,

Kvaliteetne veinikuivpärm Enovini® on segu kahest veinipärmi tüvest, mis tagab laia temperatuuri tolerantsi, käärimistemperatuur on 15–35 ° C . Sobib ka suurema parkaine sisaldusega marja ja puuvilja veini kääritamiseks. Võimalik saavutada kuni 18 % alkoholisisaldus veinis . Hea kasutada veini taaskäivitamiseks. Soovitav kasutada koos veinipärmi toiteainetega .
Paki sisust piisab 35 L virde kääritamiseks.

Pakendis toodet 7 grammi.

  • E-pood: 99
  • Rapla: 9
  • Tartu: 10
  • Vändra: 8
  • Rakvere: 7
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik: pk

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Pärm ei nõua eelnevat kääritamist. Paki sisu segatakse 100ml keedetud ja jahutatud 35 kraadi C vette, jäetakse seisma 20 minutiks, seejärel lisatakse veinile. 

• Kanged ja selged kuni 18% alkoholisisaldusega koduveinid – Enovini® veinipärm võimaldab teil valmistada partii igale veinile, mille alkoholisisaldus on kuni 18%. Nende tugev alkoholitaluvus võimaldab käärimist taaskäivitada ka juhtudel, kui vein mingil põhjusel liiga vara „töötama“ ei hakka.
• Universaalne pärm, mis sobib ideaalselt valge, roosa ja punase veini jaoks, nii kuiva kui ka magusa veini jaoks.
• Lihtne kasutada – aktiivset kuivpärmi on väga lihtne kasutada – piisab selle lahustamisest 100 ml keedetud vees, mis on jahutatud temperatuurini 30°C, ja 20 minutiks seisma jätmisest.
• Kiire ja stabiilne käärimine. Käärimistemperatuur 15–35°C – spetsiaalselt valitud kahe pärmitüve segu tagab kiire ja stabiilse käärimise väga laias temperatuurivahemikus ning veini kõrge selguse.
• Tõhus – 7 g pärmi on piisav umbes 10–35 l partii valmistamiseks.

Peen universaalne kuivpärm igat tüüpi veinidele, mida iseloomustab kõrge alkoholitaluvus (kuni 18%). Seda soovitatakse eriti veinile, mis on valmistatud karusmarjadest, pirnidest, aprikoosidest, maasikatest, teraviljadest, viirpuust, õuntest, metsroosist, valgetest ja mustadest viinamarjadest, rabarberist, rosinatest, metskirssidest, kirssidest, vaarikatest, rohelustest, lilladest ploomidest, arooniatest, mustast sõstrast, valgest sõstrast, punasest sõstrast, mustikatest, murakatest ja mustast leedrimarjast.

Enovini® on spetsiaalselt valitud suurepärane segu kahest veinipärmitüvest ning lai temperatuurivahemik (15–35 °C), millega see talub, tagab stabiilse ja kiire käärimise.

Seda pärmi iseloomustab suur tugevus, tänu millele sobivad need ideaalselt käärimise taaskäivitamiseks isegi siis, kui vein lakkab töötamast enne soovitud omaduste saavutamist. Toode võimaldab saada väga selget veini.
Aktiivset kuivpärmi on väga lihtne kasutada. 7 g pakendist piisab 10–35 liitri partii valmistamiseks, mille lõplik alkoholisisaldus on kuni 18%.

Kasutamine
Sega pärmikoti sisu 100 ml eelnevalt keedetud ja 30 °C-ni jahutatud veega. Lase 20 minutit toatemperatuuril seista. Seejärel vala saadud lahus kääritusnõusse või veinipudeliga kannu.

Enovini® veinipärmi kasutamine tagab kiire ja stabiilse käärimise laias temperatuurivahemikus!

Üksikasjaliku omaduste lehe leiate lisatud failidest.

Koostisosad: Saccharomyces cerevisiae veinipärm, emulgaator: sorbitaanmonostearaat.
Märkus: kasuta ära kogu pakendi sisu.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasutamine: Pärm ei nõua eelnevat kääritamist. Paki sisu segatakse 100ml keedetud ja jahutatud 35 kraadi C vette, jäetakse seisma 20 minutiks, seejärel lisatakse veinile. 

• Kanged ja selged kuni 18% alkoholisisaldusega koduveinid – Enovini® veinipärm võimaldab teil valmistada partii igale veinile, mille alkoholisisaldus on kuni 18%. Nende tugev alkoholitaluvus võimaldab käärimist taaskäivitada ka juhtudel, kui vein mingil põhjusel liiga vara „töötama“ ei hakka.
• Universaalne pärm, mis sobib ideaalselt valge, roosa ja punase veini jaoks, nii kuiva kui ka magusa veini jaoks.
• Lihtne kasutada – aktiivset kuivpärmi on väga lihtne kasutada – piisab selle lahustamisest 100 ml keedetud vees, mis on jahutatud temperatuurini 30°C, ja 20 minutiks seisma jätmisest.
• Kiire ja stabiilne käärimine. Käärimistemperatuur 15–35°C – spetsiaalselt valitud kahe pärmitüve segu tagab kiire ja stabiilse käärimise väga laias temperatuurivahemikus ning veini kõrge selguse.
• Tõhus – 7 g pärmi on piisav umbes 10–35 l partii valmistamiseks.

Peen universaalne kuivpärm igat tüüpi veinidele, mida iseloomustab kõrge alkoholitaluvus (kuni 18%). Seda soovitatakse eriti veinile, mis on valmistatud karusmarjadest, pirnidest, aprikoosidest, maasikatest, teraviljadest, viirpuust, õuntest, metsroosist, valgetest ja mustadest viinamarjadest, rabarberist, rosinatest, metskirssidest, kirssidest, vaarikatest, rohelustest, lilladest ploomidest, arooniatest, mustast sõstrast, valgest sõstrast, punasest sõstrast, mustikatest, murakatest ja mustast leedrimarjast.

Enovini® on spetsiaalselt valitud suurepärane segu kahest veinipärmitüvest ning lai temperatuurivahemik (15–35 °C), millega see talub, tagab stabiilse ja kiire käärimise.

Seda pärmi iseloomustab suur tugevus, tänu millele sobivad need ideaalselt käärimise taaskäivitamiseks isegi siis, kui vein lakkab töötamast enne soovitud omaduste saavutamist. Toode võimaldab saada väga selget veini.
Aktiivset kuivpärmi on väga lihtne kasutada. 7 g pakendist piisab 10–35 liitri partii valmistamiseks, mille lõplik alkoholisisaldus on kuni 18%.

Kasutamine
Sega pärmikoti sisu 100 ml eelnevalt keedetud ja 30 °C-ni jahutatud veega. Lase 20 minutit toatemperatuuril seista. Seejärel vala saadud lahus kääritusnõusse või veinipudeliga kannu.

Enovini® veinipärmi kasutamine tagab kiire ja stabiilse käärimise laias temperatuurivahemikus!

Üksikasjaliku omaduste lehe leiate lisatud failidest.

Koostisosad: Saccharomyces cerevisiae veinipärm, emulgaator: sorbitaanmonostearaat.
Märkus: kasuta ära kogu pakendi sisu.