Kirjeldus
Kasutamine:
PERLKA-t kantakse mulda 8 – 10cm sügavusele.
Herned 20 – 30g/m2 1-2 nädalat enne külvi
Põlduba, aeduba 30 – 40g/m2 külvi ja idanemise vahel
Porgand, spinat 30 – 40g/m2 2-3 nädalat enne külvi
Suvikõrvits 40 – 60g/m2 2-3 nädalat enne külvi või istutamist
Porrulauk 30 – 60g/m2 2 nädalat enne istutamist
Kurgid, paprika, seller, salat, tomat 30 – 80 g/m2 2-3 nädalat enne külvi või istutamist
Marjakultuurid 30 – 50 g/m2 varakevadel enne pungade puhkemist
Mulla desinfitseerimiseks võib kasutada PERLKA väetist 100 – 150g 1m2 kohta. Väetis kantakse 10cm sügavusele, mulda niistutatakse, kaetakse kilega, kile jäetakse desinfitseerimiseks mõeldud pinnale 20 – 30 päevaks. Parim aeg kasvuhoone desinfitseerimiseks on sügisel kohe peale taimede eemaldamist.