Kirjeldus
Kas soovite valmistada maitsvaid omatehtud sinke või teisi suitsutatud, röstitud ja keedetud lihatooteid ning juustu? Kas soovite seda teha lihtsalt ja probleemideta? Kas teile meeldiks ekstra kätepaar, kui proovite liha võrku panna?
See uuenduslik lihavõrgu lehter muudab teie liha- ja juustuvalistamisega seotud köögitoimetused lihtsamaks. Sellel on lehtrikujuline äärik, mis võimaldab ühel inimesel kõikvõimalikke tooteid võrku panna ja samal ajal vältida probleeme liha võrgust väljalibisemisega. Lisaks tänu lehtri kinnitusvõimalusele töötasapinna külge vertikaalselt ja horisontaalselt, muutub sellega töötamin veelgi lihtsamaks ning saate täidist võrgustada vastavalt gravitatsiooni suunale ning selle kasutamisega säästate tuntavalt oma aega. Samuti saate lehtrile tõmmata piisavalt võrku, millest piisab mitme liha- või juustutüki jaoks.
Lehtrit on lihtne kasutada ja puhastada ning s sobib ka nõudepesumasinas pesemiseks.
Kuidas kasutada:
1. Kinnitage lehter klambrite abil tööpinna/laua või vertikaalse tasapinna (nt köögiukse) külge. Klambrid saab paigaldada kas lehtri aluse ette või küljele.
2. Tõmmake sobiva pikkusega võrk lehtri torule.
3. Siduge võrguots või kinnitage see võrguklambritega ja tõmmake see lehtri keskele.
4. Asetage liha või juust lehtrisse, hoides samal ajal teise käega võrku. Liigutage sisu võrgu suunas nii, et toode jääks tihedalt.
5. Pärast võrgu sisuga täitmist siduge see nööriga tugevasti kinni või suruge pressi abil kinni ja seejärel lõigake täidetud võrk väikese ülejäägiga ära. Kui valmistate järjest mitut lihatükki ja kasutate presstööriista, paigaldage kohe kaks klambrit – üks sisu järele ja teine natuke kaugemale – ning seejärel lõigake võrk nende vahelt läbi.
Nüüd on teie liha ja juust valmis edasiseks töötlemiseks – suitsutamiseks, röstimiseks või keetmiseks.