Vürtside komplekt Becherovka liköör 30g

5.75

Tootekood: 4820243080203 Kategooriad: ,

Vürtside kompelt on Tšehhi pärase Becherovka likööri valmistamiseks.
Vürtside komplekt sisaldab: aniis, kaneel, nelk, kardemon, vürts, apelsinikoor.
Valmis joogi valmistamiseks on vaja pakendi sisule lisada:
Vett 750 ml
2,6 liitrit alkoholi kangusega 50-55%
Suhkur – 250-300 g

Pakend 30 g

Täpsem kirjeldus

Valmistamine: Pane kõik vürtsid anumasse ja vala need üle alkoholiga. Sulgege tihedalt ja asetage pimedasse sooja kohta seisma.  Lase tõmmisel seista umbes nädal, anumat perioodiliselt loksutades. 7-10 päeva pärast filtreerige tõmmis läbi peene sõela või läbi mitme kihi marli.
Valmistage siirup: lahjendage 300 g suhkrut 450 ml vees ja pange tulele. Segage pidevalt, kuni suhkur on täielikult lahustunud, mitte lasta keema.Eemaldage, jahutage toatemperatuurini, eemaldage vaht, kui see on veel olemas, ja lisage tõmmisele.
Seejärel valage kastrulisse, milles siirupit keedeti, veel 300 ml vett, loputage see ja lisage ka tinktuurile. Kokku peaks saama umbes 3 liitrit toodet. Suhkru asemel võib kasutada fruktoosi, arvestades, et see on 1,7 korda magusam kui sahharoos (ehk tavaline suhkur). Pärast tinktuuri ja siirupi segamist võib omatehtud Becherovkat lugeda valmis.

Kirjeldus

Valmistamine: Pane kõik vürtsid anumasse ja vala need üle alkoholiga. Sulgege tihedalt ja asetage pimedasse sooja kohta seisma.  Lase tõmmisel seista umbes nädal, anumat perioodiliselt loksutades. 7-10 päeva pärast filtreerige tõmmis läbi peene sõela või läbi mitme kihi marli.
Valmistage siirup: lahjendage 300 g suhkrut 450 ml vees ja pange tulele. Segage pidevalt, kuni suhkur on täielikult lahustunud, mitte lasta keema.Eemaldage, jahutage toatemperatuurini, eemaldage vaht, kui see on veel olemas, ja lisage tõmmisele.
Seejärel valage kastrulisse, milles siirupit keedeti, veel 300 ml vett, loputage see ja lisage ka tinktuurile. Kokku peaks saama umbes 3 liitrit toodet. Suhkru asemel võib kasutada fruktoosi, arvestades, et see on 1,7 korda magusam kui sahharoos (ehk tavaline suhkur). Pärast tinktuuri ja siirupi segamist võib omatehtud Becherovkat lugeda valmis.