Kirjeldus
Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.
Toode sisaldab 100 ml kohta: 1411kJ/332 kcal, rasvad <0,5g, millest küllastunud rasvhapped <0,1g, süsivesikud 83g, millest suhkur 83g, valk <0,5g, sool <0,01g, C-vitamiin 100mg (125% NRV*)
Retseptid
* Maasikakokteil Manni musi
Kitl Maasikasiirup
Jahutatud piim
Jää
Kalla maasikasiirupit kitsasse kõrgesse anumasse, lisage jää ja valage sisse jahutatud piim. Sega korralikult läbi ja serveeri kõrges klaasis, eelistatavalt laia kõrrega.
*Alkohoolne jook maasika siirupiga
Kitl Maasikasiirup
Viina
Purustatud jää
Valage purustatud jää kõrgesse klaasi ja valage sinna üks osa viina ja üks osa Kitl Maasikasiirupit. Vala sisse jahutatud mullivesi. Võib kaunistada maasika ja piparmündilehtedega.