Kirjeldus
Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.
Toode sisaldab 100 ml kohta:1431 kJ/341 kcal, rasvad <0,1 g, millest küllastunud rasvhapped <0,1 g, süsivesikud 83 g, millest suhkur 83 g, valk <1 g, sool <0,1 g.
Retseptid
* Soe alkoholiga jook “Kuuma kirss”
Vaja lähev 1 klaas Siirup Kitl Hapukirss, kaneelipulk, nelk, 1 klaas kuiva kvaliteetset valget veini ja maitsejärgi kuuma vett.
Valage kokku Siirup Kitl Hapukirss, kaneelipulk, nelkk ja vala peale kuum vesi ja sega korralikult läbi. Lisa klaas valget veini. Serveeri kuumalt.
*Jogurt kirsisiirupiga
Lihtne magustoidu saab, kui segada Siirup Kitl Hapukirss hapukoore, jogurtiga või kohupiimaga. Kaunistatud piparmündilehtedega ja lisada maitse järgi krõbetat kodumüslit.