Soovitame

Rullkõrvits Sure Thing F1 5s

3.70

Tootekood: 4743253000354 Kategooriad: ,

Cucurbita pepo

Varajane ja partenokarpne rullkõrvitsa sort. Koor on roheline ja viljaliha valge. Sort on erakordselt tolerantne heitliku ilmastiku mõjude suhtes ehk annab väga hea saagi ka külmematel suvedel.

Pakis on 5 seemet.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik: pk Laos: 46

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine: Võib kasvatada otsekülvist kasvukohale või siis taimed ette kasvatada. Kuna rullkõrvits on väga soojust armastav taim, siis soovitatav on taimed ette kasvatada. Seemned külva mai alguses 8-10cm läbimõõduga potti 2-3cm sügavusele (kui külvad avamaale, siis 3-4cm sügavusele). Idanemistemperatuur üle 20 kraadi C (avamaal peab muld 10cm sügavusel olema vähemalt 14 kraadi C). Tõusmed ilmuvad kusagil nädalaga. Kasvuaeg tõusmetest kuni kasvukohale istutamiseni 20-25 päeva. Avamaale võib istutada olenevalt ilmast mai lõpust- juuni alguseni.



Kasutamine: Toiduks on parimad noored, 7-12 päevased viljad. Rullkõrvitsa väärtusteks on palju kiudainet, kaaliumi, vähesel määral ka C-vitamiini, kaltsiumi ja magneesiumi, fosforit. Parema tulemuse saamiseks peaks vilja jätma veidi krõmpsuvaks, mitte päris pehmeks küpsetama.

Kirjeldus

Kasvatamine: Võib kasvatada otsekülvist kasvukohale või siis taimed ette kasvatada. Kuna rullkõrvits on väga soojust armastav taim, siis soovitatav on taimed ette kasvatada. Seemned külva mai alguses 8-10cm läbimõõduga potti 2-3cm sügavusele (kui külvad avamaale, siis 3-4cm sügavusele). Idanemistemperatuur üle 20 kraadi C (avamaal peab muld 10cm sügavusel olema vähemalt 14 kraadi C). Tõusmed ilmuvad kusagil nädalaga. Kasvuaeg tõusmetest kuni kasvukohale istutamiseni 20-25 päeva. Avamaale võib istutada olenevalt ilmast mai lõpust- juuni alguseni.



Kasutamine: Toiduks on parimad noored, 7-12 päevased viljad. Rullkõrvitsa väärtusteks on palju kiudainet, kaaliumi, vähesel määral ka C-vitamiini, kaltsiumi ja magneesiumi, fosforit. Parema tulemuse saamiseks peaks vilja jätma veidi krõmpsuvaks, mitte päris pehmeks küpsetama.