Rullkõrvits Sure Thing F1 5s

3.70

Tootekood: 4743253000354 Kategooriad: ,

Cucurbita pepo

Varajane ja partenokarpne rullkõrvitsa sort. Koor on roheline ja viljaliha valge. Sort on erakordselt toleraantne ilmastiku mõjude suhtes ehk annab väga hea saagi ka külmematel suvedel.

Pakis on 5 seemet.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunkti!

Ühik: pk Laos: 151

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine: Võib kasvatada otsekülvist kasvukohale või siis taimed ette kasvatada. Kuna rullkõrvits on väga soojust armastav taim, siis soovitatav on taimed ette kasvatada. Seemned külva mai alguses 8-10cm läbimõõduga potti 2-3cm sügavusele (kui külvad avamaale, siis 3-4cm sügavusele). Idanemistemperatuur üle 20 kraadi C (avamaal peab muld 10cm sügavusel olema vähemalt 14 kraadi C). Tõusmed ilmuvad kusagil nädalaga. Kasvuaeg tõusmetest kuni kasvukohale istutamiseni 20-25 päeva. Avamaale võib istutada olenevalt ilmast mai lõpust- juuni alguseni.



Kasutamine: Toiduks on parimad noored, 7-12 päevased viljad. Rullkõrvitsa väärtusteks on palju kiudainet, kaaliumi, vähesel määral ka C-vitamiini, kaltsiumi ja magneesiumi, fosforit. Parema tulemuse saamiseks peaks vilja jätma veidi krõmpsuvaks, mitte päris pehmeks küpsetama.

Kirjeldus

Kasvatamine: Võib kasvatada otsekülvist kasvukohale või siis taimed ette kasvatada. Kuna rullkõrvits on väga soojust armastav taim, siis soovitatav on taimed ette kasvatada. Seemned külva mai alguses 8-10cm läbimõõduga potti 2-3cm sügavusele (kui külvad avamaale, siis 3-4cm sügavusele). Idanemistemperatuur üle 20 kraadi C (avamaal peab muld 10cm sügavusel olema vähemalt 14 kraadi C). Tõusmed ilmuvad kusagil nädalaga. Kasvuaeg tõusmetest kuni kasvukohale istutamiseni 20-25 päeva. Avamaale võib istutada olenevalt ilmast mai lõpust- juuni alguseni.



Kasutamine: Toiduks on parimad noored, 7-12 päevased viljad. Rullkõrvitsa väärtusteks on palju kiudainet, kaaliumi, vähesel määral ka C-vitamiini, kaltsiumi ja magneesiumi, fosforit. Parema tulemuse saamiseks peaks vilja jätma veidi krõmpsuvaks, mitte päris pehmeks küpsetama.

_after_single_product'); ?>