-20%

Rullkõrvits Coucourzelle

4.253.40

Tootekood: 4015557415715 Kategooriad: ,

Cucurbita pepo

Tume rohelise, kergelt triibulise koorega. Viljaliha on valge ja mahlane . Parima ja tugevama maitsega on kuni 25 cm pikkused viljad. Viljade pidev korjamine soodustab uute viljade teket. Varjane ja võimalik säilitada. Ettekasvatada alates aprillist ja avamaale külvata- istutada öökülmade möödumisel.

Pakis ca 10 taime.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 4 Boonuspunktid!

Ühik: pk Laos: 6

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine: Rullkõrvits on soojalembeline taim. Soovitav on taimed ettekasvatada alates mai algusest.  Välja istutada kui taimel on juba 3 pärislehte ja öökülma oht möödas. Rullkõrvits vajab sooja, neutraalset kuni kergelt happelist,  parasniisket liivsavimulda. Soovitav on mulda orgaanilise väetise ja kompostmullaga eelnevalt rikastada.Vajadusel katta, istutatud taim kattelooriga.  Taimede vahekaugus  oleneb sordist, 1-1,5 m. Rullkõrvitsa viljad on parimad 20 -25 pikkustena, soovitav on  saaki koristada järjepidevalt, siis on taimel jõudu pidevalt uusi vilju kasvatada.  Säilitada jahedas. 



Kasutamine: Väga laialdase kasutusega köögivili. Sisaldab rikkalikult antioksüdante ja vitamiine. Madala kalorsusega. Sobib püreedeks, marineerimiseks, praadimiseks, grillimiseks.

Kirjeldus

Kasvatamine: Rullkõrvits on soojalembeline taim. Soovitav on taimed ettekasvatada alates mai algusest.  Välja istutada kui taimel on juba 3 pärislehte ja öökülma oht möödas. Rullkõrvits vajab sooja, neutraalset kuni kergelt happelist,  parasniisket liivsavimulda. Soovitav on mulda orgaanilise väetise ja kompostmullaga eelnevalt rikastada.Vajadusel katta, istutatud taim kattelooriga.  Taimede vahekaugus  oleneb sordist, 1-1,5 m. Rullkõrvitsa viljad on parimad 20 -25 pikkustena, soovitav on  saaki koristada järjepidevalt, siis on taimel jõudu pidevalt uusi vilju kasvatada.  Säilitada jahedas. 



Kasutamine: Väga laialdase kasutusega köögivili. Sisaldab rikkalikult antioksüdante ja vitamiine. Madala kalorsusega. Sobib püreedeks, marineerimiseks, praadimiseks, grillimiseks.