Rullkõrvits Bianca di Trieste S

4.45

Tootekood: 4015557435393 Kategooriad: ,

Cucurbita pepo

Heleroheliste, õrnalt ribiliste viljadega sort. Taim ise on kompaktse, põõsasja kasvuga, sobib ka aedadesse, kus ei ole ruumiga priisata.
Viljaliha on kreemikas, maitsev. Sort on väga saagikas ja noorte viljade noppimine suurendab saagikust. Parimad on viljad 15-20 pikkuselt.
Pakis on etikett.

Pakis on 10 seemet.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 4 Boonuspunktid!

Ühik: pk Laos: 8

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine: Rullkõrvits on soojalembeline taim. Soovitav on taimed ettekasvatada alates mai algusest.  Välja istutada kui taimel on juba 3 pärislehte ja öökülma oht möödas. Rullkõrvits vajab sooja, neutraalset kuni kergelt happelist,  parasniisket liivsavimulda. Soovitav on mulda orgaanilise väetise ja kompostmullaga eelnevalt rikastada.Vajadusel katta istutatud taim kattelooriga.  Taimede vahekaugus  oleneb sordist, 0,8- 1m. Rullkõrvitsa viljad on parimad 20 -25 pikkustena, soovitav on  saaki koristada järjepidevalt, siis on taimel jõudu pidevalt uusi vilju kasvatada.  Säilitada jahedas. 

Kasutamine: Väga laialdase kasutusega köögivili. Sisaldab rikkalikult antioksüdante ja vitamiine. Madala kalorsusega. Sobib püreedeks, marineerimiseks, praadimiseks, grillimiseks.

Kirjeldus

Kasvatamine: Rullkõrvits on soojalembeline taim. Soovitav on taimed ettekasvatada alates mai algusest.  Välja istutada kui taimel on juba 3 pärislehte ja öökülma oht möödas. Rullkõrvits vajab sooja, neutraalset kuni kergelt happelist,  parasniisket liivsavimulda. Soovitav on mulda orgaanilise väetise ja kompostmullaga eelnevalt rikastada.Vajadusel katta istutatud taim kattelooriga.  Taimede vahekaugus  oleneb sordist, 0,8- 1m. Rullkõrvitsa viljad on parimad 20 -25 pikkustena, soovitav on  saaki koristada järjepidevalt, siis on taimel jõudu pidevalt uusi vilju kasvatada.  Säilitada jahedas. 

Kasutamine: Väga laialdase kasutusega köögivili. Sisaldab rikkalikult antioksüdante ja vitamiine. Madala kalorsusega. Sobib püreedeks, marineerimiseks, praadimiseks, grillimiseks.