Pitsa valmistamise stardikomplekt

56.00

Tootekood: 2000000105789 Kategooriad: ,

Valmista perele ehtne mõnus ja kodune pitsa ning küpseta see pitsakivil, serveeri pitsalabidal ja lõika viiludeks pitsanoaga.

Komplekti kuulub 5 toodet:
Pitsakivi ümar 33cm
Pitsalabidas puidust
Pitsanuga 32cm
Kuivpärm Pizza 100g
Nisujahu Primitiva 300 1kg

1 komplekt

  • E-pood: 10
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 56 Boonuspunktid!

Ühik: kmpl

Täpsem kirjeldus

*Pitsakivi on kvaliteetne keraamiline küpsetusplaat. Materjal, millest kivi on valmistatud, on vastupidavast ja kvaliteetsest keraamika, mis on väga vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja mehaanilistele vigastustele. Hoiab ja juhib hästi soojust ningpitsa valmib ühtlaselt ja jääb mõnusalt krõbe ja krõmpsuva koorikuga. Samuti lühendab see küpsetusaega ja mõjutab oluliselt taigna maitset. NB! Kivi võib panna ainult külma ahju! 
Kivi plaadi läbimõõt 33 cm ja plaadi paksus 11mm. 
Kasutamine: Keraamiline pitsakivi pannakse eelnevalt ahju sooja ja soojenenud plaadile pannakse pitsa küpsema. 
*Pitsalabidas on puidust alus, valmistatud tugevast naturaalsest pöögipuust. Seetõttu on alus vastupidav ja jäik ka kõrgematel temperatuuridel! Labiga esiserv on kaldu, mis hõlbustab taigna libistamist nii tööpinnalt labidale kui labidalt ahju.
Mõõdud: Pikkus 32,5 cm, Laius 48,4 cm, Kõrgus 1,3 cm, Kaal 0,83 kg. 
Peske puidust pitsaalus käsitsi. Enne esmakordset kasutamist hõõruge alust oliivi- või rapsiõliga ja peske kuumas vees. Seejärel laske täielikult kuivada. Soovitav on alust perioodiliselt õlitada. Ärge jätke alust ahju.
*Pitsanuga on k
umera lõiketeraga lõikuriga. Mõõdud 23x2x11 cm. Pitsalõikuriga on pitsade ja pirukate lõikamine edasi-tagasi ja kiire õõtsuva liigutusega lihtne ja turvaline. Soovitame pisanuga pesta käsitsi.
*Kuivpärm Pizza 100g on usaldusväärne pagaripärm Itaaliast missobib ideaalselt pitsa küpsetamiseks. Suurest 100g pakist piisab kuni 25 pitsa valmistamiseks.
Koostis: kuivatatud Saccharomyces cerevisiae pärm, emulgaator: sorbitoolmonostearaat. Pärm ei pane tainast väga kerkima ja nii on võimalik valmistada tõelise õhukese põhjaga Itaalia pitsa. Lisaks annab pärm taignale parema venivuse.
K
asutamiseks on kaks põhivarianti: 
1. Sega vajalik kogus pärmi jahu sisse
2. Sega vajalik kogus pärmi käesooja vedeliku sisse ja lisage siis jahule

Tipo “01 ” tüüpi jahu , sobib  hästi leivaküpsetamiseks, pitsa tegemiseks, lehttaigna ja kookide tegemiseks.
*Nisujahu Primitiva 300 1kg  Koostis 100 %nisujahu.”01″ tüüpi jahu mis sobib hästi leivaküpsetamiseks, pitsataigna vamistamiseks, lehttaigna ja kookide tegemiseks. 01 tüüpi jahu puhul on võrreldes 00 tüübiga tegemist jämedama tekstuuriga jahuga, omades suuremat toiteväärtust. Seda jahu on vähem rafineeritud ja sisaldab suuremat kogust kliisid ja nisuidusid, mis on täis kiudaineid, mineraalsooli ja vitamiine parandades oluliselt selle toiteväärtust ja hõlbustades seedimist. Sobib hästi ka dieeti pidavatele inimestele.

 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

*Pitsakivi on kvaliteetne keraamiline küpsetusplaat. Materjal, millest kivi on valmistatud, on vastupidavast ja kvaliteetsest keraamika, mis on väga vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja mehaanilistele vigastustele. Hoiab ja juhib hästi soojust ningpitsa valmib ühtlaselt ja jääb mõnusalt krõbe ja krõmpsuva koorikuga. Samuti lühendab see küpsetusaega ja mõjutab oluliselt taigna maitset. NB! Kivi võib panna ainult külma ahju! 
Kivi plaadi läbimõõt 33 cm ja plaadi paksus 11mm. 
Kasutamine: Keraamiline pitsakivi pannakse eelnevalt ahju sooja ja soojenenud plaadile pannakse pitsa küpsema. 
*Pitsalabidas on puidust alus, valmistatud tugevast naturaalsest pöögipuust. Seetõttu on alus vastupidav ja jäik ka kõrgematel temperatuuridel! Labiga esiserv on kaldu, mis hõlbustab taigna libistamist nii tööpinnalt labidale kui labidalt ahju.
Mõõdud: Pikkus 32,5 cm, Laius 48,4 cm, Kõrgus 1,3 cm, Kaal 0,83 kg. 
Peske puidust pitsaalus käsitsi. Enne esmakordset kasutamist hõõruge alust oliivi- või rapsiõliga ja peske kuumas vees. Seejärel laske täielikult kuivada. Soovitav on alust perioodiliselt õlitada. Ärge jätke alust ahju.
*Pitsanuga on k
umera lõiketeraga lõikuriga. Mõõdud 23x2x11 cm. Pitsalõikuriga on pitsade ja pirukate lõikamine edasi-tagasi ja kiire õõtsuva liigutusega lihtne ja turvaline. Soovitame pisanuga pesta käsitsi.
*Kuivpärm Pizza 100g on usaldusväärne pagaripärm Itaaliast missobib ideaalselt pitsa küpsetamiseks. Suurest 100g pakist piisab kuni 25 pitsa valmistamiseks.
Koostis: kuivatatud Saccharomyces cerevisiae pärm, emulgaator: sorbitoolmonostearaat. Pärm ei pane tainast väga kerkima ja nii on võimalik valmistada tõelise õhukese põhjaga Itaalia pitsa. Lisaks annab pärm taignale parema venivuse.
K
asutamiseks on kaks põhivarianti: 
1. Sega vajalik kogus pärmi jahu sisse
2. Sega vajalik kogus pärmi käesooja vedeliku sisse ja lisage siis jahule

Tipo “01 ” tüüpi jahu , sobib  hästi leivaküpsetamiseks, pitsa tegemiseks, lehttaigna ja kookide tegemiseks.
*Nisujahu Primitiva 300 1kg  Koostis 100 %nisujahu.”01″ tüüpi jahu mis sobib hästi leivaküpsetamiseks, pitsataigna vamistamiseks, lehttaigna ja kookide tegemiseks. 01 tüüpi jahu puhul on võrreldes 00 tüübiga tegemist jämedama tekstuuriga jahuga, omades suuremat toiteväärtust. Seda jahu on vähem rafineeritud ja sisaldab suuremat kogust kliisid ja nisuidusid, mis on täis kiudaineid, mineraalsooli ja vitamiine parandades oluliselt selle toiteväärtust ja hõlbustades seedimist. Sobib hästi ka dieeti pidavatele inimestele.