Pitsa valmistamise stardikomplekt

56.00

Tootekood: 2000000105789 Kategooriad: ,

Valmista perele mõnus ja kodune pitsa ning küpseta see pitsakivil, serveeri pitsalabidal ja lõika viiludeks pitsanoaga.

Komplekti kuulub 5 toodet: Pitsakivi ümar 33cm, Pitsalabidas puidust, Pitsanuga 32cm. Kuivpärm Pizza 100g, Nisujahu Primitiva 300 1kg

1 komplekt

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 56 Boonuspunktid!

Ühik: kmpl Laos: 10

Täpsem kirjeldus

Toote tutvustused:
*Pitsakivi on kvaliteetne keraamiline küpsetusplaat.  Materjal, millest kivi on valmistatud, on vastupidavast ja kvaliteetsest keraamika, mis on väga vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja mehaanilistele vigastustele.  Hoiab ja juhib hästi soojust, pitsa valmib ühtlaselt ja jääb mõnusalt krõbe ja  krõmpsuva koorikuga. Samuti lühendab see küpsetusaega ja mõjutab oluliselt taigna maitset. Kivi võib panna ainult külma ahju! Kivi plaadi läbimõõt 33 cm. Kivi plaadi paksus 11 mm. Kasutamine: Keraamiline pitsakivi pannakse eelnevalt ahju sooja ja soojenenud plaadile pannakse pitsa küpsema. 
*Pitsalabidas on puidust alus, valmistatud tugevast naturaalsest pöögi puust. See tõttu on alus vastupidav ja jäik ka kõrgematel temperatuuridel! Esiserv on kaldu, mis hõlbustab taigna spaatlile libistamist ja ka alusele libistamist. Mõõdud: Pikkus 32,5 cm, Laius 48,4 cm, Kõrgus 1,3 cm, Kaal 0,83 kg. Peske puidust pitsaalus käsitsi. Enne esmakordset kasutamist hõõru alust oliivi- või rapsiõliga ja pese kuumas vees. Seejärel laske täielikult kuivada. Soovitav on alust perioodiliselt õlitada. Ärge jätke alust ahju.
*Pitsanuga on k
umera lõiketeraga lõikuriga. Mõõdud 23x2x11 cm. Pitsalõikuriga on pitsade ja pirukate lõikamine edasi-tagasi ja kiire õõtsuva liigutusega lihtne ja turvaline. Käsipesu.
*Kuivpärm Pizza 100 g on usaldusväärne pagaripärm Itaaliast, sobib ideaalselt  pitsa küpsetamiseks. Suurest 100 g pakist piisab kuni 25 pitsa valmistamiseks.
Koostis: kuivatatud Saccharomyces cerevisiae pärm, emulgaator: sorbitoolmonostearaat.Spetsiaalne pärm ei pane tainast väga kerkima ja nii on võimalik valmistada tõelise õhukese põhjaga Itaalia pitsa. Lisaks annab pärm taignale parema venivuse. Kasutamine: 1. Sega vajalik kogus jahu sisse. 2. Sega vajalik kogus käesooja vedeliku sisse ja lisage siis jahule.  

Pikem kõlblikkusaeg – kuivatatud pärmi, erinevalt värskest pärmist, säilib palju kauem.
“01 ” tüüpi jahu , sobib  hästi leivaküpsetamiseks, pitsa tegemiseks, lehttaigna ja kookide tegemiseks.
*Nisujahu Primitiva 300 1kg  Koostis 100 %nisujahu.”01 ” tüüpi jahu , sobib hästi leivaküpsetamiseks, pitsa tegemiseks, lehttaigna ja kookide tegemiseks. 01 tüüpi jahu puhul on võrreldes 00 tüübiga tegemist jämedama tekstuuriga jahuga, omades suuremat toiteväärtust. Seda jahu on vähem rafineeritud ja sisaldab suuremat kogust kliisid ja nisuidusid, mis on täis kiudaineid, mineraalsooli ja vitamiine, parandades oluliselt selle toiteväärtust ja hõlbustades seedimist. On kolesterooli vähendava toimega, sobib hästi ka dieeti pidavatele inimestele.

 

Kirjeldus

Toote tutvustused:
*Pitsakivi on kvaliteetne keraamiline küpsetusplaat.  Materjal, millest kivi on valmistatud, on vastupidavast ja kvaliteetsest keraamika, mis on väga vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja mehaanilistele vigastustele.  Hoiab ja juhib hästi soojust, pitsa valmib ühtlaselt ja jääb mõnusalt krõbe ja  krõmpsuva koorikuga. Samuti lühendab see küpsetusaega ja mõjutab oluliselt taigna maitset. Kivi võib panna ainult külma ahju! Kivi plaadi läbimõõt 33 cm. Kivi plaadi paksus 11 mm. Kasutamine: Keraamiline pitsakivi pannakse eelnevalt ahju sooja ja soojenenud plaadile pannakse pitsa küpsema. 
*Pitsalabidas on puidust alus, valmistatud tugevast naturaalsest pöögi puust. See tõttu on alus vastupidav ja jäik ka kõrgematel temperatuuridel! Esiserv on kaldu, mis hõlbustab taigna spaatlile libistamist ja ka alusele libistamist. Mõõdud: Pikkus 32,5 cm, Laius 48,4 cm, Kõrgus 1,3 cm, Kaal 0,83 kg. Peske puidust pitsaalus käsitsi. Enne esmakordset kasutamist hõõru alust oliivi- või rapsiõliga ja pese kuumas vees. Seejärel laske täielikult kuivada. Soovitav on alust perioodiliselt õlitada. Ärge jätke alust ahju.
*Pitsanuga on k
umera lõiketeraga lõikuriga. Mõõdud 23x2x11 cm. Pitsalõikuriga on pitsade ja pirukate lõikamine edasi-tagasi ja kiire õõtsuva liigutusega lihtne ja turvaline. Käsipesu.
*Kuivpärm Pizza 100 g on usaldusväärne pagaripärm Itaaliast, sobib ideaalselt  pitsa küpsetamiseks. Suurest 100 g pakist piisab kuni 25 pitsa valmistamiseks.
Koostis: kuivatatud Saccharomyces cerevisiae pärm, emulgaator: sorbitoolmonostearaat.Spetsiaalne pärm ei pane tainast väga kerkima ja nii on võimalik valmistada tõelise õhukese põhjaga Itaalia pitsa. Lisaks annab pärm taignale parema venivuse. Kasutamine: 1. Sega vajalik kogus jahu sisse. 2. Sega vajalik kogus käesooja vedeliku sisse ja lisage siis jahule.  

Pikem kõlblikkusaeg – kuivatatud pärmi, erinevalt värskest pärmist, säilib palju kauem.
“01 ” tüüpi jahu , sobib  hästi leivaküpsetamiseks, pitsa tegemiseks, lehttaigna ja kookide tegemiseks.
*Nisujahu Primitiva 300 1kg  Koostis 100 %nisujahu.”01 ” tüüpi jahu , sobib hästi leivaküpsetamiseks, pitsa tegemiseks, lehttaigna ja kookide tegemiseks. 01 tüüpi jahu puhul on võrreldes 00 tüübiga tegemist jämedama tekstuuriga jahuga, omades suuremat toiteväärtust. Seda jahu on vähem rafineeritud ja sisaldab suuremat kogust kliisid ja nisuidusid, mis on täis kiudaineid, mineraalsooli ja vitamiine, parandades oluliselt selle toiteväärtust ja hõlbustades seedimist. On kolesterooli vähendava toimega, sobib hästi ka dieeti pidavatele inimestele.