Pärm Coobra Whisky Yeast

5.10

Tootekood: 7391170226332 Kategooriad: ,

Sobib viski tootmiseks, loob iseloomuliku viski või burboni maitse ja aroomi. Lisatud amüloglükosidaasiensüüm. Sobib nisu-, maisi, riisi ja odravirdel.

Pakis 72 g.

  • Tartu: 2
  • Vändra: 3
  • Pärnu: 3
  • Rakvere: 3
  • Jõgeva: 4
  • E-pood: 19
  • Rapla: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunktid!

Ühik: pakk

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Koti sisu lisada 20°C vedelikule ja segada, lasta seista ca 20min, siis lisada virdele. Fermentatsioon kestab ca 3-6 päeva, oleneb toorainest ja temperatuurist. 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasutamine: Koti sisu lisada 20°C vedelikule ja segada, lasta seista ca 20min, siis lisada virdele. Fermentatsioon kestab ca 3-6 päeva, oleneb toorainest ja temperatuurist.