Pärm Coobra Whisky Yeast

5.10

Tootekood: 7391170226332 Kategooriad: ,

Sobib viski tootmiseks, loob iseloomuliku viski või burboni maitse ja aroomi. Lisatud amüloglükosidaasiensüüm. Sobib nisu-, maisi, riisi ja odravirdel.

Pakis 72 g.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunktid!

Ühik: pakk Laos: 14

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Koti sisu lisada 20°C vedelikule ja segada, lasta seista ca 20min, siis lisada virdele. Fermentatsioon kestab ca 3-6 päeva, oleneb toorainest ja temperatuurist. 

Kirjeldus

Kasutamine: Koti sisu lisada 20°C vedelikule ja segada, lasta seista ca 20min, siis lisada virdele. Fermentatsioon kestab ca 3-6 päeva, oleneb toorainest ja temperatuurist.