Õuna- mee shrub on väga hea särtsaka maitsega ja soojendava-tervistava toimega. Joogis annab see mõnusa happelise nüansi ja lisatud ingver ja kurkum on soojendava toimega.
Marinaadi retsepti soovitus:
30% shrubi
30% head õli
40% näiteks apelsinimahla või veini
lisa meelepärased ürdid (pune, basiilik, küüslauk jne), peenikeseks hakitud tšilli või rose pipart, soola. Vala kõik kokku väikesesse pudelisse keera kork peale ja raputa kergelt. Selles segus pehmeneb liha marinaadis kiirelt, eriti maitsev linnuliha, kuid miks mitte tofuga.
Salatikastmeks võta lihtsalt 50% shrubi ja 50 % õli, raputa ja nirista otse salatisse
Shrubi happsesus on eriti hõrk koos tasakaalustavate magusate maitsetega. Soovitame salatisse prooviks lisada pirni või meloni kuubikuid, maasikaid või pehmet juustu koos tomati, kurgi ja rucola ja muu tavapärasega.
Head nautimist!